Posjetili smo Laurus, kušali fine zalogaje i saznali sve o Nevera Pool Party-u!
P

Ako ste bili u restoranu Laurus znate da ima veleban pogled na Kvarner, a gosti imaju savršen pogled na primamljive tanjure. Ispunjene domaćim namirnicama, aromama i okusima radi kojih naša regija ima zasluženo mjesto na gastronomoskoj karti Lijepe naše.

Jela s pogledom

S nekoliko smo strana slušali o finim ribljim i mesnim jelima, BBQ specijalitetima četvrtkom, savršenim pizzama. Bilo je vrijeme da se i sami uvjerimo u kvalitetu, a priliku smo iskoristili da saznamo više i o zanimljivom događaju.

Naime, u ovoj fazi, kad se još uvijek teško mirimo da ljeto završava, zahvaljujući Laurusu stignete u ljetni kalendar upisati super event!

Nevera Pool Party

Nevera Pool Party donosi vjetar dobrih vibracija i energije, u samom početku mjeseca koji je premosnica do užurbane jeseni.

Sezona ljetnih zabava polako se bliži kraju, ali prije nego što ljeto posve nestane, pozivamo vas dase pridružite ‘Nevera Pool Partyju’ na bazenu hotela Laurus kako biste sa stilom ispratili tople ljetne mjesece.

Zabilježite u svoj kalendar petak, 1. rujna, povedite najdraže društvo i vikend dočekajte u bezbrižnom ljetnom ritmu!

Prepustite se okusima ‘stylish’ osvježavajućih pića, a chefovi Laurusa će vas iznenaditi najfinijim gourmet grill zalogajima na originalnom BBQ egg-u.

Za poznate ljetne melodije zadužen je DJ Alex Sabattini, a dress code je ‘chic summer vibes’.

Ulaznica od 29 eura uključuje ljetna osvježavajuća pića, a može se kupiti na recepciji hotela Laurus (kontakt 051/741-355).

Želimo vam brzu prilagodbu na dinamiku koju donose rujanski dani. I ne zaboravite usporiti, nahraniti dušu i tijelo. Naša preporuka ide u smjeru Laurusa. Jela su ukusa, usluga je odlična, a ambijent… Pustit ćemo fotografije neka govore više…

 

Fotografije: Ivor Mažar

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci