Last minute ideja – ovog Valentinova darujte nakit
L

I dok je u prošlosti nakit bio privilegija najbogatijeg sloja društva čijim se poklanjanjem pokazivao se prestiž, ali i strast prema određenoj osobi, danas je nakit dostupniji nego ikad, a sam čin darivanja nije rezerviran isključivo za romantične odnose. Bilo da se radi o prijateljici, sestri, mami, dragoj osobi kojoj želimo pokazati koliko nam znači, nakit se nalazi na našoj listi omiljenih poklona za sve prigode, a posebice za Valentinovo.

Argentum je, slaveći ljubav prema bližnjima, ali i prema samome sebi, pripremio novu, romantičnu kolekciju. Uvijek popularno srce, znak beskonačnosti, love slova ukrašena neizostavnim sjajem samo su neki od motiva koji krase ogrlice, narukvice, prstenje nove kolekcije.

Velika novost je love set koji se sastoji od srebrnih naušnica i ogrlice ukrašenih svjetlucavim cirkonima, nosiv u svim prigodama, a koji dolazi u limitiranoj seriji i po pristupačnoj cijeni od 350 kuna.

Omotan mašnom u plavoj boji koja je simbol povjerenja, odanosti i harmonije savršen je odabir za sve ljubiteljice klasike! 

Naušnice, ogrlica, narukvica, prsten…za što god se odlučili uskladite ga sa stilom osobe koju darujete. I ne zaboravite dodati ono najvažnije – ljubav!

Više informacija o novoj ARGENTUM kolekciji potražite na: https://www.instagram.com/argentum_srebrnarnice/?hl=en

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci