Lancôme predstavlja novitete koje možete pronaći u Muller i Douglas prodajnim mjestima
L

Lancôme je poznat kao vodeći brand koji je razvio jednu od prvih linija za njegu kože  dizajniranu kako bi zadovoljio potrebe zrelijih žena. U svrhu vjerovanja da žene ne žele samo sakriti znakove starenja – radije bi slavile
svoje samopouzdanje i individualnost, Rénergie Multi-Glow linija proizvoda ispunjava  zahtjeve njihove kože kako bi otkrile svoju prirodnu ljepotu u svakoj životnoj fazi. Kako bi shvatili što zrelije žene zaista očekuju od svojih proizvoda za njegu kože, Lancôme se obratio jednoj od svojih najslavnijih ambasadorica, Isabelli Rossellini. 

Nadmašivši svoju ulogu ambasadorice, legendarna glumica pomogla je u razvoju formule za zreliju kožu. Sada, nakon što je posjetila Lancôme laboratorije te upoznala njihove  stručnjake, može ispričati priču o uzbudljivom Rénergie otkriću– i impresivnim učincima na  koži.To otkriće je Rénergie Nuit Multi-Glow: jedinstvena noćna krema za žene starije od 60  godina koja štiti kožu od oštećenja izazvanog manjkom sna. Jedinstvena formula koja regenerira kožu preko noći, koža je mekša, odmornija te puna  vitalnosti odmah od jutra.

Hydra Zen tekuća hidratantna njega, tekuća tekstura nove generacije koja djeluje na  vidljive znakove stresa te pospješuje blistavost kože. Lancôme razumije da se svijet oko nas mijenja; emocionalni stres te ubrzan način  života, utječu na izgled vaše kože. Kada je koža pod utjecajem stresa, njen zaštitni sloj  oslabljuje. Gubi hidrataciju, postaje ranjivija i manje otporna na vanjske utjecaje.  Rezultat je beživotna koža. Kao globalni ”bestseller”, Hydra Zen se suočava s izazovima umornog izgleda kože  neutralizirajući stres te obnavljajući Zen kože. Poštujući svoje obećanje za vidljivim  rezultatima, Hydra Zen predstavlja novu generaciju tekuće formulacije koja omogućava  24 satnu hidrataciju,  umirujući kožu te pospješujući njezinu blistavost. Pripremite se da beživotni izgled vaše kože postane ponovno Zen, poručuju Lancôme stručnjaci. Proizvodi su dostupni u Muller i Douglas poslovnicama.

 

Izvor: Lancôme

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci