Kome treba dobar ženski izlazak? Povedite prijateljice i pravac Ladies Night by Studio Moni!
K

Studio Moni nalazi se u Novom Vinodolskom i jedna je od najpopularnih beauty oaza na Kvarneru. Izvrsni tretmani za lice i tijelo razlog su zašto u Novi Vinodolski dolaze žene s Krka, Rijeke, iz Senja, Zagreba, a vlasnica Monika Kargačin ne miruje i uvijek u rukavu ima “ideju više”.

Prije nekoliko godina kako bi okupila klijentice osmislila je prvi Ladies Night event za koji se na kraju tražila ulaznica više! Preko sedamdeset žena obuklo je omiljene haljine i odlično se zabavilo!

DJ, disco, plesači – žene dobiju cijeli paket u noći krojenoj samo za njihovu zabavu! Nakon nekoliko godina u kojima je bilo nemoguće održavati bilo kakva veća događanja, ovoga prosinca vraća se popularno događanje i to u najsjajnijem izdanju!

Ladies Night by Studio Moni održat će se u FARO restoran & baru, 10. prosinca, s početkom u 20 sati. Žene očekuje vrhunski menu jer FARO je poznat kao jedan od najboljih restorana na Kvarneru, DJ SALE 4 LOVE, poklon vrećice, disco zabava i… ne smijemo vam otkriti baš sve!

Cijena ulaznice po osobi je 350,00kn / 46,45 € po osobi. Za sve upite možete se javiti putem mobitela: 091 888 0718 ili putem maila: beautystudiomoni@gmail.com.

Povedite prijateljice jer ova noć će jedna od onih o kojima će se pričati!  U to smo sigurni! Prosinac je najljepši uz one koje volite i u stvaranju uspomena kojih ćete se uvijek sjećati!

Fotografije: Studio Moni arhiva / naslovna fotografija: Pexels

Bili smo i na Welcome Autumn eventu by Studio Moni, više na Stilueti!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci