ZTC

Pratite li na društvenim mrežama riječki butik La Vetrina, sigurno ste zapazili kako neprestano iznenađuju novim suradnjama te u Rijeku dovode nove brandove i modne dizajnere i dodatke koji nam pružaju mogućnost da oplemenimo svoj dnevni – casual, ali i večernji stil.  Nova godina bit će očito modno jako zanimljiva, uputili smo se u La Vetrini i saznali koga su sve ugostili kako bi i nama Riječankama pružili još bolju ponudu odjeće i detalja koji čine naš stil potpunim.

ZTC

DESIINIA DESIGN

Desiinia je brand iza kojeg stoje dvije sestre Anja Kvesić i Nikolina Kvesić Pavičić iz Osijeka. Njihov je dizajn brzo pronašao svoje mjesto među ženama svih generacija koje vole podržati kreativnost i kvalitetu domaćih dizajnera.

SALUT DIZAJN

Ana Toš krije se iza branda Salut koji nas je oduševio od prvog pojavljivanja na tržištu, ova je odjeća od 100% prirodnih materijala, od posebne filozofije do prekrasnih kreacija, pozdravljamo s radošću što je Salut došao i u Rijeku.

GINGER DEER STUDIO

Nakit od eposki smole? Zašto ne! Josipa Pichler stvara unikatne komade nakita koji vas odnedavno čekaju u La Vetrini, nadogradite svoj stil i budite posebne i jedinstvene baš kakve i jeste…

WHISPER OF NATURE

Nije tajna da smo veliki fanovi Whisper of Nature nakita i sada kada je konačno u Rijeci sreći nema kraja! Sasvim dovoljan razlog da posjetite riječki butik i provjerite nakit s dušom i posebnom pričom….

AMAS BIJOUX

Petra Mičić Garibović stvara neodoljiv nakit pod okriljem branda Amas Bijoux, decentni minimalizam i elegancija te prepoznatljiva estetika zaslužni su što je ovaj brand nakit pronašao svoje mjesto na domaćoj modnoj sceni.

Osvježenje u vidu novih brandova samo je dio ponude La Vetrine koja u samom srcu Rijeke pruža mogućnost da modi pristupate neuniformirano, kroz igru, stil i stav,  ovo je mjesto gdje ćete pronaći posebne odjevne komade i dodatke kojima ćete se uvijek rado vraćati.

LA VETRINA, Andrije Medulića 5A, Rijeka

051 741 860

LA VETRINA

 

Kancelarija bar