Kuhajte kod kuće uz novost na tržištu – Yello!
K

Posljednjih nekoliko mjeseci odlazak u trgovinu vam djeluje kao onaj ekstremni sport koji ne možete gledati ni na televiziji? Dok uživate u toplini doma noseći najudobniju odjeću sama pomisao da morate odjenuti traperice zvuči vam kao nerješiv ispit iz matematike koji vam je stvarao problem još u srednjoj školi? Ili jednostavno sjedite doma gladni, isprobali ste sve dostave u okolici, ali želite promijeniti način prehrane? Ovaj niz kratkih horor priča srećom ima dobar kraj, i to zahvaljujući jednistvenom konceptu paketa za kuhanje za sve one koji nemaju višak vremena, a istodobno imaju veliku želju za kuhanjem!  

Zaboravite na odlazak u trgovinu : Kuhanje kod kuće nikada nije bilo jednostavnije!

Neovisno o tome u kojem kutku Lijepe naše živite, vaša dnevna rutina i dalje se svodi na nekoliko istih jela koje doslovno pripremate lijevom rukom? Iako ne želite karijeru kuhara, kuhati se mora. Srećom, tu u priču ulazi yello, vaš novi najbolji prijatelj koji će zadovoljiti kulinarske potrebe i onih najistančanijeg nepca te usput pojačati uživanje u kuhinji, a smanjiti stres. Dostava zdravih i kvalitetnih namirnica koje stižu ravno na vaš kućni prag više nije samo bajka o kojoj možete čitati u knjigama već realnost. U svega nekoliko klikova, svaki tjedan odaberite ukusne recepte poput Pad Thaia, mandžurijske piletine ili pak rižota s gljivama za koje ćete dobiti namirnice visoke kvalitete, precizno dozirane, ali i recept. To znači samo jedno – nema bacanja viška hrane! Sve namirnice stižu svježe i hladne u izoliranoj kutiji koja održava svježinu čak 48 sati, a važno je naglasiti i njihovo pakiranje koje je uglavnom papirnato ili stakleno što znači da yello misli i na okoliš!

Kako jedu Hrvati?

Prije svega jedu dvostruko više ugljikohidrata od dopuštenog, najviše preferiraju svinjetinu (muškarci) i piletinu (žene), a kao prilog krumpir i tjesteninu. Uz sve navedeno, ako je vjerovati istraživanjima o prehrambenim navikama draži nam je burek od čokolade! No, kako danas svi žele živjeti duže, zdravije i sretnije, a uz to su ekološki osviješteni okreću se kvalitetnijoj prehrani. Pojava tzv. meal kits u Hrvatskoj pokreće posve novu gastro revoluciju koja će itekako promijeniti svakodnevne navike i podići kvalitetu života. Ukusno i jednostavno kuhanje u savršeno odmjerenim porcijama bez ikakvog bacanja hrane zahvaljujući čemu štedite i vrijeme i novac!

Kako naručiti tvoje novo omiljeno yello?

Vrlo jednostavno! Svaki tjedan yello nudi drugačiji jelovnik sastavljen od niza ukusnih recepata za razna svjetska i domaća jela. Nakon što odaberete kuhate li za dvoje ili četvero te za koliko dana u tjednu, preostaje vam samo se odlučiti za željeni termin u kojem će vam yella biti dostavljena. Ajmo biti iskreni, koliko ste samo puta vodili večernju debatu što ćete kuhati za nadolazeći dan i tko će otići u trgovinu po sastojak koji vam nedostaje za isto to jelo? Budite sigurni da vaš susjed više nema te probleme. Ako ne vjerujete, pogledajte samo ispred njegovih vrata!  

YELLO.HR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci