Stilueta beauty preporuka: Dr. Vivian’s Silhouette krema za tijelo
S

Proljeće je doba kad mnogi odlučuju više paziti na prehranu, usvajaju se zdrave navike i počinju (zadnje) pripreme za ljeto. Uskrs je prošao i  vrijeme je za fokus na zdravlje i ljepotu kako bi ljetne dane dočekale spremne.

Žene koje su zakoračile u tridesetu, četrdesetu i pedesetu znaju već dobro da je naše tijelo odraz životnog stila i ne prašta lošu prehranu, slab unos vode ili slabo kretanje.

Sve što ulažemo u tijelo nam se vraća. I zato je bitno pripaziti na sve stavke koje će u konačnici rezultirati osjećajem zadovoljstva i boljim izgledom!

Celulit ili narančina kora – pojava koju nitko ne voli

Wikipedia celulit opisuje ovako; Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima („narančina kora”); stanje kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom zbog čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože.

Iako je odraz životnog stila, često se pojavljuje i radi genetike. Treba mijenjati navike, a jedna navika pomoće vam na putu suzbijanja ove neugodne pojave.

Krema za tijelo – Dr. Vivian’s Silhouette

Dr. Vivian’s Silhouette krema za tijelo, saveznik protiv celulita

Dr. Med. Dent. Vivian Jurković specijalizirala se za kozmetičku anti-aging medicinu. Dugo kliničko iskustvo na tom području omogućilo joj je da razvije Dr. Vivian Anti Age serum. Uspjeh na tržištu nije izostao, a nakon linije za njegu lica, krema za tijelo Dr. Vivian’s Silhouette prvi je proizvod za njegu tijela. Na tržištu je predstavljen  nedavno, a u par mjeseci u Rijeci i okolici već se priča o proizvodu koji djeluje. Možete ga pronaći u odabranm ljekarnama, ali možete ga kupiti i online putem.

Namijenjena je za noge, trbuh i stražnjicu.

Posebnost ove kreme je da je namijenjena koži sklonoj masnim naslagama, celulitu, koži sklonoj zadržavaju vode te mlitavosti.

Nježna emulzija za tijelo namijenjena tretiranju područja stražnjice, trbuha, struka, bedara i listova kroz inovativnu formula na bazi smeđih i crvenih algi (Phyllacanta Fibrosa, Laminaria Digitata, Gelidium Cartilagineum).

Riječ je o algama koje su popularne u suzbijanju celulita i narančine kore, često se koriste u proizvodima za oblikovanje tijela, a krema za tijelo Dr. Vivian’s  Silhouette ima kombinaciju čak tri algi što dodatno pospješuje borbu protiv celulita.

Aktivni sastojci pospješuju proces topljenja masnih stanica, pridonose smanjenju celulita, sprječavanju zadržavanje vode te ciljano djeluju protiv mlitave i opuštene kože.

Kremu mjesecima koriste i influenserice koje ne kriju dobre rezultate! Koriste ju Hana Hadžiavdagić Tabaković i Ecija Belošević.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Belošević ???? (@ecija_ivusic)

Krema se koristi  tako da se kružnim pokretima nanosi na željeno područje i umasira u kožu. Krema dolazi u tubi od 200 militara, a  trenutna cijena s popustom od 15% je  45,05€ (339,43 kn), naručiti ju možete na linku.

Krema za tijelo i odlični tretmani

Svakako sugeriramo i neki od tretmana za tijelo. Tretmani u klinici Dr. Vivian Estetic Medicine odgovaraju svim modernim i efikasnim zahvatima te trendovima u neinvazivnoj estetskoj medicini  zahvaljujući napredovaloj tehnologiji i otkrićima.  Na linku drvivianestetskamedicina.com saznajte više i ovoga ljeta pokažite se u najboljoj verziji.

Izgledat ćete odlično, ali još bitnije – osjećat ćete se savršeno.

Fotografije: Ivor Mažar, Instagram @hana @ecija_ivusic

Prethodni tekst – Probala sam novi Venus Viva tretman kod dr. Vivian Jurković. I prezadovoljna sam!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci