Saznale smo koji proizvod djeluje poslije depilacije – neoVIDERM!
S

Brojne pripadnice nježnijeg spola srele su se s nelagodom koja nastupa nakon depilacije. Osjetljiva koža, crvenilo, urasle dlačice, upale… Vrlo neugodne situacije!

Ipak, postoji rješenje u obliku emulzije koja djeluje na svim razinama, umiruje nadražena područja i obnavlja kožu. Radi se o neoVIDERM proizvodi koji ima jedinstven sastav. Betaglukan, hijanuloronska kiselina i alginati djeluju brzo i učinkovito!

Betaglukan aktivira i regenerira obrambene procese kože te djeluje na dva načina: potiče stvaranje koštane srži, a time i proizvodnju leukocita i trombocita koji su prva crta obrane organizma i potiče aktivaciju makrofaga – stanica koje čine „energetsku centralu“ imunološke aktivnosti, i time izaziva cijelu kaskadu događaja u organizmu pretvarajući tijelo u “arsenal obrane”. Stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio naše kože. Proizvodi je sama koža putem stanica vezivnog tkiva donjeg sloja. Upravo je hijaluronska kiselina zaslužna da koža djece sadrži čak 65% vode.

Aliginati se naširoko koriste u liječenju zacjeljivanja rana. Sadržaj natrijevog alginata i TEA alginata u neoVIDERM emulziji održava kožu vlažnom, hidratiziranom i stalne temperature. Alginati djeluju iznimno upijajuće i osiguravaju stvaranje vlažnog okruženja koje podržava zacjeljivanje kože.

Medicinski proizvod neoVIDERM emulzija djeluje na svim razinama zaštite i obnavljanja kože.

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, a koji se sastoji od betaglukana, hijaluronske kiseline i alginata, neoVIDERM će obnoviti hidrolipidnu barijeru, vratiti normalne uvjete fiziološke obrane kože, umiriti opekline i upalne procese, dubinski hidratizirati kožu i ubrzati regeneraciju kožnog tkiva.

Medicinski proizvod neoVIDERM preporučuju dermatolozi u slučajevima dermatoloških i estetskih tretmana kože, opeklina 1. i 2. stupnja, kod bolesnika kod kojih je provođena terapija zračenjem, kemijskih i laserskih pilinga, površinskih čireva, tretmani radioterapije, iritacija, crvenila i osipa kože, dermatitisa, malih ogrebotina kao i kod suhe i ispucale kože, upala i herpesa.

Uz neoVIDERM emulziju u svakoj kućnoj ljekarni i kozmetičkoj torbici, straha od opeklina i oštećenja kože više nema! Iako je ova emulzija izvrsni “pomoćnik” cijeloj obitelji, ovoga puta, naša preporuka ide u smjeru njege kože poslije depilacije. Iako je ljeto gotovo, borba s dlačicama na licu i tijelu traje u svako doba. S neoVIDERM-om na vašoj strani, koža će vam biti zahvalna!

neoVIDERM možete kupiti putem webshopa!

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci