Kreativnost glavna odlike nove kolekcije hrvatske dizajnerice Martine Herak
K

U sklopu ovogodišnjeg Zagreb Fashion destination-a, modna dizajnerica Martina Herak snimila je lookbook za novu kolekciju. Vjerna svom modnom izričaju, Herak je u novoj kolekciji predstavila unikatne, asimetrične no vrlo nosive komade. Iako je zadnje dvije kolekcije ručno oslikala i predstavila u sklopu svog projekta „Art Therapy“, novom kolekcijom vlada monokromatika, kombinacija crne i sive boje, no i nekoliko bijelih, ručno oslikanih odjevnih predmeta.

Osim zanimljive konstrukcije, dizajnerica je i ovog puta u kolekciji naglasak stavila na detalje, a cijelu je kolekciju dodatno obogatila modnim dodacima u crvenoj boji. Otvorena ramena, zatvarači na haljinama, oversized haljine, svaki komad odjeće zaista, kako i sama dizajnerica ističe, priča priču za sebe.

„Svaki je komad odjeće jedinstven i naravno, može se kombinirati s različitom vrstom obuće i modnim dodacima. I u ovoj kolekciji poseban naglasak ne stavljam samo na samu konstrukciju i detalje koji su za mene nositelji cijele „priče“, već i na kvalitetu materijala, konkretno, pamuka“, objašnjava Martina Herak.

Svaki je odjevni predmet u kolekciji ručno izrađen, što i ne čudi jer i sama dizajnerica, ističe, stvara odjevne predmete prema emociji i želji za jedinstvenošću modnog izričaja. Tako je nastala i kolekcija „IAmHera“ – kolekcija koja je sinonim za unikatnost i nesputanost, kvalitetu, jednostavnost i uočljivost.

Fotografije potpisuje naš poznati fotograf Zvonimir Ferina, šminku Škola Callegari, a frizuru L’Oreal Professionel. Novu Martininu kolekciju izvrsno su upotpunile Högl cipele.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci