zadnje objave

U Kostreni će se održati manifestacija KaKaO posvećena djeci

Kostrena kids’ outdoor dvodnevna je manifestacija posvećena djeci, njihovom motoričkom, kreativnom, ali i mentalnom razvoju i zdravlju. Ovaj projekt ima za cilj djeci od 4 do 14, a i više godina pokazati kakvim se aktivnosti sve mogu baviti te na koji način aktivno provoditi slobodno vrijeme s vršnjacima.

Pilot projekt održava se u Kostreni koja je ove godine dobila titulu “Općina – prijatelj djece!” od Saveza društava “Naša djeca Hrvatske”.

Manifestacija će se održati ispred Sportske dvorane Kostrena, a sve aktivnosti su za sudionike BESPLATNE! Aktivnosti će vodit stručne osobe s iskustvom u radu s djecom, a djecu će zabavljati voditelj Dražen Turina Šajeta

Aktivnost ii radionice će se održati od subote od 15 sati & nedjelje od 10 sati

ROLLY PARK – ROLANJE BEZ GRANICA by Arctic klizališta

Uživajte na 250 m2 poligona koji se posebno osmišljen za rolanje!

Vaša se djeca mogu nesmetano i opušteno prepustiti rolanju bez granica. Oni neiskusniji se mogu polako kretati i pridržavati uz ogradu kako bi lakše uspostavili ravnotežu i stekli sigurnost i kontrolu nad rolama, dok oni iskusniji mogu “dati gasa” na kvadratnom poligonu i usavršavati ovu zabavnu sportsku aktivnost.

SPORTSKA RADIONICA by Motus

Sportski poligon je zamišljen na način da djeca kroz biotička motorička znanja i sportske igre potiču prirodna kretanja, razvijaju i usavršavaju motoričke sposobnosti.

NEDJELJA od 10 sati

CIRKUSKE RADIONICE by Triko cirkus

ŽONGLERSKI kutak nudi mogućnost isprobavanja raznih tehnika žongliranja, npr. sa lopticama, tanjurima, diabolom, devil stickom, poi trakicanma i slično.

KREATIVNI kutak u kojem djeca mogu uz stručnu pomoć sama izraditi loptice i poi trakice koje onda mogu ponijeti kući.

EKVILIBRISTIČKI kutak djeca i svi zainteresirani mogu probati voziti monocikl ili hodati na štulama.

ZASADI ZA ČISTI ZRAK & OTPAD NIJE UVIJEK OTPAD by JGL obitelj

JGL zeleni kutak bit će satkan od biljaka koje pročišćavaju zrak (aloe vera, zlatni puzavac, fikus, ljiljan, krizantema….), te će nuditi radionicu vezane uz sadnju biljaka i izradu korisnih materijala od otpada, za djecu i roditelje. Eko kutak potaknut će na sadnju, naučiti djecu kako zasaditi sjeme, a roditelje kako uspješno presaditi sobnu biljku. Kao uspomenu na druženje i vrijeme provedeno s JGL timom, na poklon dobivaju biljku u teglici.

U 11, 12 i 13 sati sudjelujte u KVIZU ZNANJA: „ZASADI ZA ČIŠĆI ZRAK!“ te osvojite nagrade!

Tijekom cijelog događaja, djeca će imati priliku crtati i bojati na likovnom kutku te sudjelovati i u radionici izrade nakita i drugih korisnih predmeta od repromaterijala, s porukom da otpad nije uvijek otpad.

ČITAONICA “Izgubljeni Flegi”

Djeca će čuti poučnu priču od psu Flegiju. Slikovnica „Izgubljeni Flegi“ kroz dinamičnu priču o izgubljenom psu djecu upoznaje s osnovnim elementima zaštite životinja učeći ih o obvezama i odgovornostima vlasnika pasa, ulozi komunalnog redara i odgovarajućem postupanju kod pronalaska psa.

Slikovnicu je izdala Koordinacijska radna skupina za zaštitu životinja PGŽ- “KRAS”.

KREATIVNA RADIONICA OSLIKAVANJA MEDALJA

Djeca će priliu sami oslikavati ručno izrađene medalje od drva te će ih ponijeti kući za uspomenu.

STEAM RADIONICA by Thinker Labs Rijeka

Djeca će sama izvoditi eksperimente vođene kvalificiranim učiteljima te naučiti osnove teme iz odabranog područja. Teme radionice: inžinjerski izazovi – strujni krug i vaga, astronomija – svemir i zvijezde te raketa.

SPELEOLOŠKA RADIONICA by Estavela

Što je speleologija i kako saznati što se krije u podzemlju? Kako bi odgovorili na ova pitanja osmišljena je radionica kojom se krećemo kroz speleološko istraživanja.

Za sve dodatne informacije posjetite Sva lica Platka i stranicu TZO Kostrena.

Prethodni tekst – U KOSTRENI ĆE SE ODRŽATI PREDSTAVA ”MORE” O PRIJATELJSTVU I PJESNIŠTVU

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE