Kosa vam je nakon ljeta suha, izgubila je sjaj? PHYTO ima super proizvode.
K

Od korijena do vrhova – lijepa kosa počinje od zdravog vlasišta!

Lijepa kosa može doći samo uz zdravo vlasište. Svjesni su otga stručnjaci brenda PHYTO koji brine o kosi od korijena do vrhova, uz puno poštovanje ekosustava kose i svakog tipa kose.

U vrijeme promjenea, PHYTO se pojavljuje kao siguran i atraktivan brend koji se svakodnevno dokazuje da u inovativnosti i ljepoti još uvijek može postojati zdravo, sigurno i prirodno rješenje za vašu kosu.

Kao prvi brend koji je otkrio moć biljaka za poboljšanje ljepote kose,PHYTO se oslanja na dvije izuzetne vještine: ZNANSTVENI PRISTUP BILJKAMA I FRIZERSKU UMJETNOST POBOLJŠANJA ZDRAVLJA KOSE.

phyto-logo.jpeg

PRIČA PATRICKA ALÈSA

Phyto je stvorio celebrity frizer, Patrick Alès, davno prije pojave ekološke svijesti i botaničkih trendova za njegu kose. Sve je počelo kada je Patrick radio kao šegrt u salonima u Parizu tijekom 1950-ih godina. Primijetio je da proizvodi s kemikalijama uzimaju danak u rukama frizera i njihove klijentele. Njegove prve ideje su bile stvaranje puno nježnijih i manje štetnih proizvoda za kosu.

Fasciniran prirodom, odlučio je proučiti moć biljaka, njihove povijesti, korištenja u prirodnoj medicini i moguću ulogu u otkrivanju kosine prirodne ljepote. Počeo je pronalaziti put kako bi spasio suhu i izbijeljenu kosu svojih klijenata u 60-im godinama te su nastali prvi proizvodi: HUILE D’ALÈS i PHYTO 7.

1965. godine Patric Alès je predstavio PHYTO širokoj javnosti s otvaranjem vlastitog salona u blizini Champs Élysées.

Podržale su ga i postale stalne klijentice celebrityji s A liste poput Brigitte Bardot, Catherine Deneuve i Jacqueline Kennedy Onassis.

Predstavljamo liniju koja čuva boju i čuva vašu kosu

Šampon nježno čisti kako bi zaštitio intenzitet boje i sjaj. Kosa je mekša, a boja ostaje jednako intenzivna i sjajna i nakon 12 pranja kose. U osnovnoj formuli, kompleks rižinih peptida smanjuje ispiranje pigmenata. Antioksidansi tanini tare i ekstrakti izdanaka suncokreta štite sjaj boje. Organski ekstrakt bijelog sljeza donosi dvostruki sjaj kosi. Bez silikona, bez sulfatnih surfaktanata, bez bojila, bez PEG-a.

 

Regenerator raspetljava kosu, vlaži je i obnavlja sjaj obojene kose već nakon prvog korištenja. Kosa je sjajnija, a boja blista do 9 tjedana. U osnovnoj formuli, kompleks rižinih peptida održava intenzitet i sjaj boje. Antioksidansi tanini tare i ekstrakti izdanaka suncokreta štite sjaj boje. Karnauba ulje njeguje vlasi kose. Organski ekstrakt bijelog sljeza donosi dvostruki sjaj kosi. Bez silikona, bez sulfatnih surfaktanata, bez bojila, bez PEG-a.

Maska trajno produljuje sjaj i intenzitet boje te popravlja osjetljivu kosu nakon tretmana bojanjem. Kosa je sjajnija, a boja traje i blista do 9 tjedana. U osnovnoj formuli, kompleks rižinih peptida održava intenzitet i sjaj boje tijekom 9 tjedana. Antioksidansi tanini tare i ekstrakti izdanaka suncokreta štite sjaj boje. Karnauba ulje njeguje vlakna kose. Organski ekstrakt bijelog sljeza donosi dvostruki sjaj kosi.

Extra savjet: Phyto Purple No Yellow linija

Nova Phyto Purple No Yellow linija za obojanu, blajhanu i sijedu kosu neutralizira neželjene tonove već nakon prvog korištenja. Kosa je mekša, sjajnija i s hladnim tonovima koji blistaju. U osnovnoj formuli, ljubičasti pigmenti neutraliziraju neželjene bakrene i žute tonove te obnavljaju sjaj hladnih tonova. Ekstrakt alpske zvjezdice djeluje kao antioksidans te štiti vlasi kose, a organski ekstrakt bijelog sljeza donosi dvostruko jači sjaj kosi. To vam treba!

Phyto ima odličnu liniju za volumen, ali i brojne druge kvalitetne hair proizvode! Javite nam favorite i dojmove!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci