Samo nek je volumena! ‘Bounce blowout’ kosa je ponovno in
S

Skrolajući društvenim mrežama volimo pratiti trendove u modi, ljepoti ali i u svijetu kose. Jedan trend nije mogu proći nezapaženo – bounce blownout kosa.

Riječ je o isfeniranoj kosi u više smjerova i punoj volumena.

Sve više žena iz frizerskog  salona izlazi upravo s bouce blownout kosom, a ukoliko ju želite doma napraviti, to je nešto veći izazov pogotovo ako niste ‘spretne’ s alatima za kosu. No, neka vas to ne obeshrabri jer uz malo vježbe za čas ćete uhvatiti mot.

Ono što morate napraviti prije feniranja, kako bi se iz vaše kose izvukao puni potencijal, je – pravilna njega i priprema. Dakle, koristite proizvode koji su namijenjeni za vašu kosu, te naravno sredstva za zaštitu od topline i za volumen.

Zahvaljujući društvenim mrežama pronašli smo nekoliko videa koji bi vam mogli pomoći u kreiranju blownout frizure.

@dianashex

Besvara @yasminsaberi #blowout #hair

♬ originalljud – svensk_rap

@afnandano

My 90s blowout routine #90sfluffyhair #90shair #90sblowout #blowouts #blowout #blowouttutorial #blowoututorial #blowouthair #blowoutathome #blowouthairfromhome #hair #hairtok #hairtiktok #tiktokhair #hairtutorial #dysonairwrap #dysonhair #olaplexno7 #olaplex #afnandano

♬ original sound – Victoria’s Secret Fashion Show

Iako se mnogi vole držati izrazito ravne ispeglane kose, i volumozno feniranje ih podsjeća na ‘bakice’ i izgleda ‘staromodno’ nama se trend jako sviđa!

Posebno nam se sviđa jer nije potrebno paziti na svaku vlas, već se može fenirati u različitim smjerovima i na taj način dobiti volumen.

Na dugoj kosi izgleda prekrasno i raskošno.

Bitna stavka je da su vrhovi isfenirani na van.

Ili isfenirani na unutra! Ovisno za kojim lookom posežete i koja varijanta vam se više dopada.

A kada uhvatite pokret, više se klasičnoj pegli za kosu nećete vraćati!

Puno od pomoći mogu biti vikleri  na kojima će se još uvijek zagrijana isfenirana kosa ohladiti u loknu.

Ako ste se pitali kako izgleda na kraćoj kosi – jednako predivno.

Posebnu dimenziju daju isfenirane šiške koje uobliče lice. One su nam često i najveći problem.

 

Nama se ovaj trend jako sviđa jer kosa dobije potpuno novu dimenziju i izgleda njegovano i ‘živo’. Definitivno ćemo se igrati i fenirati kako bi postigle ovaj look na kosi.

Video: Tik Tok afnandano i dianashex

Foto: Instagram hairbycarlz biguinebac hair_idbynadine hairbyparisleanne luxehair.bylydiagould hairbylydiagould alexchristopherhair erinsmova pauledmonds217 blowdryhaven Naslovna foto: sophiebreuer99 moniquemcmahoncolou hannnah_honey

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci