Saznale smo sve o trećem Kont-a-porter buvljaku koji će se održati u subotu!
S

Treći Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama održat će se 06.05. od 11-15h na Kontu, u sklopu caffe bara Striga. Uz DJ-a i koktele, provedite jutro u shoppingiranju po second hand cijenama. Svoje trendy komade prodavat će poznate riječke influencerice i riječanke sa istančanim modnim stilom. 

“Nakon 2 uspješna buvljaka koji su posjetile stotine Riječanki, proljeće i ljeto želimo dočekati s novim krpicama, ali na ‘eco friendly’ način. Second hand je već dugo trend u svijetu, a vrijeme je da na ovaj način stvorimo dodatni sadržaj u Rijeci. “

“Ideja o buvljaku na Kontu stvorila se dok sam na jednom drugom buvljaku razgovarala s Miom (@miakonjuh) koja je predložila da pozovemo Maju, vlasnicu šarmantnog caffe bara Štriga te organiziramo same svoj buvljak. Sve tri smo brzo kliknule, lako se dogovorile oko svega i odlučile organizirati prvi buvljak na jesen 2022. Toliko dobre energije i pozitivnog feedbacka smo dobile da smo odlučile ponavljati buvljak svakih par mjeseci, a cilj nam je dovesti ga na još višu razinu.” – kaže jedna od organizatorica, Slađana Ostić, poznatija kao @slakipalaki na Instagramu.

Ovaj put će buvljak biti obogaćen i za 2 riječka brenda nakita koji će svoje kreacije ponuditi kupcima, Charisma Creative studio te Hawe Musthave.

Za glazbu će biti zadužen DJ Ivan Erjavec, a Battersea za piće i koktele po super cijenama.

Super način za provesti subotnje jutro s prijateljicama!

Tekst, fotografije: PR
KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci