Slađana Ostić, Mia Konjuh i Filipa Sorko čekaju vas na Kont-a porter buvljaku ove subote!
S

Četvrti Kont-a-porter buvljak s modnim krpicama održat će se 07.10. od 11-15h na Kontu, u sklopu caffe bara Striga.

Povedite prijateljicu sa sobom i provedite jutro u shoppingiranju po second hand cijenama, a uz sve to će vas zabavljati DJ koji će puštati funky hitove.  Svoje trendy komade prodavat će poznate riječke influencerice i riječanke s istančanim modnim stilom. 

Posljednji, treći Kont-a-porter oduševio je Riječanke koje su obnovile svoj ormar, ali na ‘eco-friendly’ način. Second hand je već dugo trend u svijetu, a na ovaj način stvara se i dodatni sadržaj u Rijeci. Novost je da će se ovaj put buvljaku pridružiti i Filipa Sorko, osnivačica brenda ChiaCups.

Svi gosti moći će se počastiti Venere Scotti grickalicama, a po promo cijenama uživati u Valle Losca sladoledu. Za fine koktele po super cijenama će opet biti zadužen suradnik koji je s Kont-a-porter od početka, Bettersea.

“Ideja o buvljaku na Kontu stvorila se dok sam na jednom drugom buvljaku razgovarala s Miom (@miakonjuh) koja je predložila da pozovemo Maju, vlasnicu šarmantnog caffe bara Striga te organiziramo same svoj buvljak. Sve tri smo brzo kliknule, lako se dogovorile oko svega i odlučile organizirati prvi buvljak na jesen 2022. Toliko dobre energije i pozitivnog feedbacka smo dobilie da smo odlučile ponavljati buvljak svakih par mjeseci, a cilj nam je dovesti ga na još višu razinu.” – kaže jedna od organizatorica, Slađana Ostić, poznatija kao @slakipalaki na Instagramu.

”Čeka nas još jedno predivno druženje na Kontu pa javite prijateljicama gdje ih vodite ovu subotu!” rekli su iz organizacije.

Link na Instagram profile: 

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Kont-a-porter buvljak oduševio Riječanke i Riječane!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci