NaslovnicaLIFESTYLEKNJIGE''Kad vrag izaziva'' treća...

zadnje objave

”Kad vrag izaziva” treća je knjiga iz serijala Kako ukrotiti Carlisleove

Anna Harrington nova je autorica na domaćoj književnoj sceni čiji će ljubavni romani okupirati police ljubitelja žanra. Povijesne romanse zavoljela je – i sve one uglađene heroje doba regentstva – dok je živjela u Londonu, gdje je studirala književnost i dramaturgiju.

Spisateljsku karijeru započela je 2015. godine, a do sada je objavila više od dvadeset naslova koji donose neodoljive romansa s alfa herojima i neovisnim junakinjama, snažnim emocija i ljubavnim cvrkutanjima.

Za svoj rad Harrington je dobila mnoge nagrade i priznanja, a njezini romani već dobro poznaju put do vrha liste najprodavanijih romana USA Todaya.

„Kad vrag izaziva“, u prijevodu Lee Klarić, treći je od sedam romana u serijalu Kako ukrotiti Carlisleove.

RADNJA:

Lord Robert Carlisle nikad ne odustaje od izazova, kako u poslu, tako u ljubavi. Ali pronalazak supruga skandaloznoj Mariji Winslow? E, taj će ga izazov dotući. Osim svojih veza i vragolastog šarma Robert će morati iskoristiti svaki podmukao trik koji zna kako bi osigurao brak ženi bez miraza i osjećaja za doličnost. Njezina ljepota samo će mu otežati ovaj zadatak.

Mariah Winslow ne namjerava biti pijun u igri lorda Roberta. Pristala je na potragu za suprugom kako bi osigurala partnerstvo u očevoj kompaniji. No zasad će se morati odijevati za Robertove elegantne balove i plesati s neženjama koje joj on odabere. Ali neće je taj vrag nadmudriti, koliko god bio privlačan i neodoljiv. Ah, kad bi ljubav bila tako jednostavna…

Knjiga se može pronaći  u Mozaik knjiga.

Prethodni tekst – ”LJUBAV NA TERAPIJI” KNJIGA KOJA UČI ZDRAVOM PARTNERSKOM ODNOSU

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE