ZTC

Nebrojeno smo se puta uvjerili kako najljepše priče nastaju neplanirano, onda kada se najmanje nadaš, ideje dobiju oblik i savršenu formu koju ste samo mogli poželjeti. Upravo takva je i današnja priča o brendu iz Srbije simpatičnog naziva Kloopko. Vlasnica brenda, Irena Simović, nakon što nije pronašla posao u struci odlučila je preuzeti sudbinu svoje ruke te se okušala u šivanju i dizajniranju zanimljivih jastuka koji danas putuju u čitavi svijet.

ZTC

Njezin Etsy profil postoji tek godinu dana, ali broji skoro sto prodaja, dok je na društvenim mrežama prate deseci tisuća ljudi koji priželjkuju da i njihove dome ukrase rukotvorine poput ovih. Lijepi i funkcionalni – izvrsno će izgledati u svakome domu. Ovaj je brend pravi primjer kako originalna ideja uvijek pronalazi svoju publiku i prima samo pozitivne komentare. 

Od kvalitetnog proizvoda, do fotografija i ažurnog promoviranja putem društvenih mreža, ovaj brend pravi primjer uspjeha kojeg s oduševljenjem pratimo. Regionalni brend svjetskog sjaja koji ćete definitivno poželjeti i u svojem domu!

KLOOPKOPripremila: Katja Grubiša
Photo: Etsy Kloopko Crafts

Kancelarija bar