Klapa Iskon održala koncert u prepunoj Operi
K

Klapa Iskon jučer je Riječankama i Riječanima, ali i svim gostima Grada na Rječini priredila prekrasan koncert ispunjen lijepim emocijama Prosinac je sam po sebi poseban, a posebniji postaje  kad ga začine zvuci jedne od najpoznatijih klapa u prostoru koji je dugo čekao postane dio scene grada.

Klapa Iskon je  osnovana u Splitu 2000. godine, brojni nastupi diljem Europe utkani su u rad skupine koja donosi odličnu energiju  gdje god se pojavi.

Opera je jučer bila rasprodana, nakon što je kulisa “Bijele dvorane” kako se nekad spominjala ova lokacija poslužila kao kulisa za snimanje tv serije, kao pozornica ekskluzivne modne revije, sada smo ju imali prilike doživjeti kao domaćinom glazbenog spektakla.

I kako kažu stihovi jedne od najpoznatijih pjesama klape Iskon “Svirajte svirajte pjesmu ponesite njoj..” želimo vam da u pjesmi, veselju, ljubavi i druženjima provedete zadnje dane ove godine. Operi želimo i u 2020. godini  još puno ovakvih trenutaka kao i svima vama! Više o ovom posebnom događanju pogledajte očima našeg fotografa Ivora Mažara.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci