Kišni vikend je pred nama, ovo su naši prijedlozi kako ga produktivno provesti!
K

Priznajemo ni mi se ne veselimo kišnom vikednu pred nam, ali kako vrijeme ne možemo mijenjati, možemo mu se samo prilagoditi i izvući ono najbolje iz njega. Kako ne bi razbijali glavu i premještali se s kauča na krevet donosimo vam 8 prijedloga kako ovaj vikend možete produktivno provesti, ali napuniti baterije za novi radni tjedan i zato ostanite s nama u nastavku.

Proljetno čišćenje

Ako se još nište odvažili na proljetnu generalku vašeg doma, ovaj vikend je možda i savršen za to jer uz kišu teško da ćete moći izaći u prirodu pa zašto ga ne iskoristiti za čišćenje.

Reorganizacija

Možda nemate vremena za kompletnu generalku vašeg doma, ali svakako možete pronaći vrijeme zaorganiziranje vašeg ormara, police s kozmetikom ili kuhinje.

Isprobajte novi hobi

Sigurno ste već i razmišljali o nečemu što bi mogli raditi kad uhvatite malo vremena, dosta je izgovora, neka to vrijeme bude ovaj vikend jer ono ne čeka nikoga, ako ne sad, kad?

Kuhajte

Iskušajte nove recepte, skuhajte unaprijed za sljedeći tjedan, istražite i sigurni smo da ćete pronaći nešto novo što bi svakako željeli probati

Počnite vježbati

Odlazak u teretanu ili vježbanje u udobnosti vlastitog doma, zašto ne bi krenuli već ovog vikenda?

Napravite planove

Maštajte, sanjajte, zapisujte sve svoje želje i misli i stvarajte planove i budućnost kakvu vi želite.

Budite kreativni

Kreativnost možete iskazati u bezbroj različitih stvari, prepustite mašti na volju, izrađujte, crtajte, ukrašavajte, preuredite vaš životni prostor razmještajem vašeg namještaja…

Spavajte

Za kraj priuštite si sate i sate potrebnog odmora i spremno dočekajte novi radni tjedan.


Foto: Unsplash

Pripremila: Stilueta

 

 

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci