zadnje objave

Stilueta u posjeti – odlučili smo saznati u čemu je tajna Ballo kvalitete i tradicije

Rijeka je specifičan grad. Čini nam se da Riječanke i Riječani ne padaju pod utjecaj brendova, već svoje povjerenje daju kvaliteti. Tko zasluži povjerenje naših sugrađana i dokaže se kvalitetom i ugodnim pristupom, trajat će, a upravo je na tim temeljima svoju priču gradila Kemijska čistionica Ballo.

Posjetili smo Ballo, upoznali tim i vrlo brzo shvatili zašto su zaslužili povjerenje velikih broja klijenata! Kao prvo, dočekuju vas nasmijani, topli, iskreni i dobronamjerni! Sasvim iskreno dat će svoj dojam i otkriti svoje mogućnosti kako bi imali realna očekivanja.

Kao drugo, apsolutno znaju što rade. Kemijska čistionica Ballo  potječe iz Bologne (Italije), a više do dvadeset godina prisutnosti u Rijeci Ballo tim zaslužan je da se usluga kojom se bave opisuje kao – izvrsna.

Najbolja dostupna oprema, specijalne formule i iskustvo čine da odjeći daruju izgled kao da je nova. Ono što nas je oduševilo, a nismo znali, Kemijska čistionica Ballo specijalizirana je za čišćenje kože i krzna. Tako će vaša omiljena torba zablistati kao nova, a tenisice i cipele koje toliko volite i koje su jednostavno napravili previše koraka, nakon Ballo tajnog recepta izgledat će kao kad ste ih kupili!

Kemijska čistionica Ballo – kvaliteta i tradicija

Ballo nudi isključivo vrhunsku uslugu, uz visoke standarde kvalitete. Brinu o artiklima koje im s povjerenjem ostavljate kako bi u njima uživali još dugo vremena.

U današnje vrijeme veliki naglasak se stavlja na slow fashion i mijenjanje navika prilikom kupovine. Ballo daje priliku da odjeći, obući i torbama koje volite, a koje ste iznosili date novi sjaj i vratite ih u ormar i u vašu svakodnevicu.

Ne čudi da je jedna od čestih recenzija na mrežama “Najbolja čistiona u gradu”, uloga ispred našeg objektiva odrađena je profesionalno, ali ipak najdraža im je uloga čarobnjaka koji vam artikle vraćaju čiste i uredne! Naše povjerenje su opravdali!

KEMIJSKA ČISTIONICA BALLO

Ružićeva ulica 14, 51000 Rijeka, Hrvatska

Kontakt: 051 374 071

Pročitajte i našu prijašnju temu Stilueta u posjeti – Oduševio nas je Museum of Hum Aura

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE