Kate Brozinčević predstavila jednostavnu i efektnu frizuru nadahnutu couture revijama
K

Doza minimalističkog glamura na kosi. Tako bi ukratko mogli opisati frizuru s potpisom Kate Brozinčević, riječki Studio Kate koja je nadahnuće pronašla na revijama visoke mode koje prati i koje ju često inspiriraju u radu. Ovo je ujedno prva suradnja Kate i Instagram blogerice Ire Vlahović.

“Ona prati modne trendove pa sam tako došla na ideju da bi mogli svaki tjedan objaviti kreativniju, ali nosivu frizuru. Svakako Ira će predstavljati i neke linija traka koje su trenutno u izradi, a koje smo nedavno predstavili u suradnji s Lindom Lukežić, Lusso Couture.  Već prva priča dobila je jako puno pozitivnih reakcija, a želja nam je inspirirati  osobe koje prate modne trendove i pružati nešto novo.” Kate Brozinčević

 

 

Frizuru je savršeno predstavila riječka Instagram blogerica Ira Vlahović  koja i sama voli minimalističku estetiku i na svom Instagramu – Travel with style Ira  donosi prekrasno stilizirane kadrove.

“Diorovu i Ralph Laurenovu kolekciju definitivno je obilježila klasika inspirirana dvadesetim godinama prošlog stoljeća, a upravo u takvom tonu su i 

frizure koje su savršena jesenska inspiracija. Ljepota jednostavnosti posebno je vidljiva u najjednostavnijoj mogućoj frizuri, repu, a koji je ovoga puta savršeno stiliziran, na način da je svaka vlas na svome mjestu s ponekim efektnim detaljima i bojama.

Frizura koja je gotova u trenu te s kojom lice dolazi do izražaja sjajan je odabir za sve prigode, pogotovo za one u kojima želite staviti naglasak na modne dodatke, poput traka i nakita.” Ira Vlahović

 

Ova priča je i početak suradnje Ire Vlahović, Kate Brozinčević i Linde Lukežić jer upravo su riječka modna dizajnerica Linda (Lusso Couture)  i Kate u Iri pronašle i savršenu ambasadoricu za trake koje su nedavno predstavile tržištu. Trake možete pogledati i kupiti u Studio Kate koji se nalazi u Ulici Pod kaštelom 5 u samom centru Rijeke.

View this post on Instagram

Koji su vaši favoriti jesenskih frizura? Moja inspiracija bila je u Diorovoj i Ralph Laurenovoj kolekciji koju je obilježila klasika inspirirana 20-im godinama prošlog stoljeća. Ljepota jednostavnosti posebno je vidljiva u najjednostavnijoj mogućoj frizuri, repu, a koji je savršeno stiliziran, na način da je svaka vlas na svome mjestu sa ponekim efektnim detaljima i bojama. Frizura koja je gotova u trenu te s kojom lice dolazi do izražaja sjajan je odabir za sve prigode, pogotovo za one u kojima želite staviti naglasak na modne dodatke, poput traka i nakita. Hvala @studio_kate što smo ideju proveli u djelo. #rijeka . . Tights : @swedishstockings make eco-friendly pantyhose out of recycled yarn, whereas other pantyhose often are made out of petroleum and are non-degradable. They believe that sustainability can be achieved along with great design and quality – and I agree, I love these products.? #swedishstockings . . Dress : @sheinofficial with extra 15% off for any order just use "59travel15" ?http://bit.ly/2m5H4ES search ID : 650546 #SHEIN_eu #SHEINgals . . Sunglasses : @adrialece.hr Model sa slike "Crullé M6002 C1", kod za popust od 20% na sve Crullé modele "IRA20"?

A post shared by |?????? | ??????? | ?????????| (@travel_with_style_ira) on

Radujemo se i daljnjoj inpiraciji naših dragih prijateljica, pratit ćemo što se događa i sigurno još koju priču na Stilueti posvetiti kreativnim i poduzetnim damama koje svoj donose svježinu, kako na Instagramu, tako u svom radu i svom stvarnom životu.

View this post on Instagram

Kako volimo biti kreativni,došli smo na ideju kako bi bilo zanimljivo da imamo u ponudi trake za kosu sa našim potpisom.U suradnji sa Lindom Lukežić-@lussolinda koja ih dizajnira,kod nas ćete pronaći trake koje dolaze u više varijanti i limitiranim kolekcijama.Želimo da se dodatno naglasi osobnost i stil žena, a svakako planiramo širiti našu ponudu.Tako da nas pratite jer Vam pripremamo puno lijepih iznenađenja? #trake #trakezakosu #ukrasizakosu #rucnirad #unikat #trendovi #moda #frizura #hairbands #acessories #accessoriesforwomen #handmade #unique #trends #fashion #hairstyles #studiokateinspiration #studiokateoutfit #studiokatepreporucuje #studiokateout #studiokatejervolivasukosu #studiokate

A post shared by Studio Kate (@studio_kate) on

Foto: PR, Instagram

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci