Ovoga vikenda pravac Novi Vinodolski! Vrijeme je za ljetni karneval!
O

Uskoro započinje najveseliji i najšareniji ljetni vikend u Novom Vinodolskom, jer prvi vikend u srpnju rezerviran je za Međunarodni ljetni karneval u Novom Vinodolskom!

U petak u 19:00 sati krenut će vesela dječja povorka od pizzerije Nava (iznad Pošte) do glavne bine koja se nalazi na Frankopanskom trgu, pritom pozdravljajući sve prisutne na Korzu hrvatskih branitelja, Trgu Vinodolskog zakona i na posljetku Frankopanskom trgu gdje će se grupe i predstaviti ispred same pozornice.

Osim maškaranih grupa koje su prijavljene, pozivamo i svu drugu dječicu koja su na karnevalu, a nisu u grupama, da se maškaraju i uživaju u dječjem programu koji je za sve mališane pripremio Šareni svijet na Trgu Ivana Mažuranića od 19:30 do 21:30 sati. Bit će tu ocrtavanja lica, modeliranja balona, maskota, žonglera.. i vjerujemo nasmiješena lica i dobro raspoloženje!

Nakon povorke gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Tomislav Cvitković će ključeve Grada predati predsjedniku Mesopustarskog društva Dadi Kolaru te će se zabava nastaviti uz grupu Trend.

Nakon vesele dječje povorke, u subotu nas očekuje Velika međunarodna povorka sa više od 30 maškaranih grupa, a povorka će započeti u 20:00 sati. Voditelj karnevala  je Davor Jurkotić, a sve nazočne na dvije pozornice će zabavljati grupe Trend i Insula.

Osim maškaranih grupa, povorku će svojim prisustvom upotpuniti Meštar Sandi Pribanić i 1. pratilja Kraljice Riječkog karnevala Sanja Pešćica. Ove će godine biti nagrađena i najbolja maska ljetnog karnevala te će maškarana grupa sa najboljom maskom prema mišljenju maškaranog žirija osvojiti degustaciju i obilazak vinarije Pavlomir!

Pozivamo i sve drage goste i sugrađane da se omaškaraju i da svojim dolaskom upotpune ovogodišnji karneval!

Veselimo se veselom i šarenom ljetnom vikendu u Novom Vinodolskom!

Foto naslovnice: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci