Kandi čokolade, manje šećera, još više uživanja!
K

Kandit svakodnevno život čini lakšim i ljepšim kreirajući poslastice koje svojom izvrsnošću usrećuju, obogaćuju i osvajaju  pojedince i obitelji! Nove Kandi Less Sugar Blackberry i Peanut 80g su mliječne čokolade s 30 % manje šećera.  Prepoznatljivog su okusa i kvalitete, bez umjetnih sladila, uz dodatak pažljivo odabranih sastojaka, zaslužnih za finu kremastu teksturu i bogat okus.  Posjetite LINK i saznajte više!

KANDI LESS SUGAR CHOCO BLACKBERRY
Mliječna čokolada s komadićima kupine. Mliječna čokolada sadrži 30% manje šećera, komadići kupine su bez dodanog šećera. Za sve one koji se žele zasladiti finom mliječnom čokoladom, a paze na unos kalorija, ovo je idealna čokolada…

KANDI LESS SUGAR CHOCO PEANUT
Super kombinacija mliječne čokolade s komadićima kikirikija i okusom karamele…. Mliječna čokolada sadrži 30% manje šećera a punoća okusa je u potpunosti zadržana!

STILUETA DARIVANJE – DVA KANDIT POKLON PAKETA

Ispod ove objave na našoj FACEBOOK STRANICI  javite nam – komentirajte tko je najveći ljubitelj čokolade oko vas! Darivanje traje do utorka, 24.11., do 12 sati.

/Dobitnici će nam morati javiti podatke za dostavu i kontakt broj./ Dobitnike izvlačimo metodom slučajnog odabira, a odnosi se na područje Republike Hrvatske.

Budite kreativni, pišite nam, pratite nas, ostavite trag jer darivanja su tek počela i trajat će do Nove godine. Slatko darivanje kreće sad, na dvije adrese stići će savršeni paketi! Sretno! 

UPDATE: Dobitnice su Halima Podrug i Vesna Kucera-Terzic, javite nam se u Facebook inbox oko detalja u vezi preuzimanja poklon paketa, čestitke!

Novo darivanje ide nam već sutra, ovoga puta – modno!

Fotografije: Kandit

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci