Kako preživjeti ponedjeljak uz nekoliko dobrih savjeta!
K

Doza motivacije i inspiracije ponedjeljkom je znatno niža nego ostalim danima, a nama na Kvarneru danas je potrebna jedna posebna doza jer jučer je u Rijeci održana 36. po redu Međunarodna karnevalska povorka. Okupilo se mnogo maski i posjetitelja koji su  pjevali, plesali i zabavljali se do dugo u noć. Zbog predivnog, sunčanog i toplog vikenda pomalo smo nostalgični na ovaj tmurni ponedjeljak koji nas je dočekao i zato vam donosimo nekoliko dobrih savjeta kako da se oraspoložite i novi tjedan započnete odmorni i puni ideja!

dobra glazba za dobro raspoloženje!

Nema ništa bolje od zvukova vaše omiljene glazbe koja će vas razbuditi i natjerati da zaplešete. Na poslu, kod kuće ili u vožnji- omiljena pjesma svakome može uljepšati dan.!

omiljena odjeća

Kada ste zadovoljni sami sobom tada ste i sretniji, a kako se osjećate u omiljenoj odjeći odrazit će se na vaše raspoloženje, jer nećete sigurno biti loše volje u vašoj najdražoj haljini i čizmama koja vam odlično stoji!

pozitivne misli

“Ja to mogu” – naoružajte se pozitivnim mislima kroz cijeli dan i nedajte da vas netko ili nešto poljulja i da izgubite vjeru u sebe i svoje mogućnosti

druženje

Od kad čovjek zna za sebe on je društveno biće, a druženje s najdražima ponedjeljkom svakako će biti uvod u jedan predivan novi tjedan.

zdrave navike

Kada u naše tijelo unosimo nezdravu hranu i pića to nam možda daje zadovoljstvo u trenutku kada ih konzumiramo, a kasnije se osjećamo tromi i bezvoljni i zato zdrave grickalice trebaju biti pravi izbor. Dobiti ćete više energije i osjećati ćete se bolje. Tako je i sa ostalim zdravim navikama, za sve ono “loše” što bit napravili sebi i vlastitom tijelu pokušajte pronaći zdravu alternativu.


Foto: Unsplash

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci