ZTC

Iako dobre vijesti nije teško najaviti pitate se možete li to ipak malo začiniti?! Mi imamo pravo rješenje za vas koje nam dolazi iz male obiteljske prodavaonice iz Ike Unikatni pokloni koja već 5 godina uveseljava svoje kupce predivnim i personaliziranim proizvodima. Briga oko proizvoda, odlična kvaliteta i mnoštvo zadovoljnih kupaca samo su im jedan od poticaja da se svakodnevno razvijaju, a njihovu kvalitetu i posebnost potvrdit će i 150 000 Facebook pratitelja.

Unikatni pokloni su nas ovaj put posebno oduševili jer osmislili su super ideju i napravili jastuke koji prenose dobre vijesti. Želite li suprugu poručiti da će postati tata ili svojoj majci da će postati baka, jastuci iz Unikatnih poklona su spremni, a na kraju će i ostati jedna predivna uspomena. 

Imate li neku drugačiju dobru vijest koju želite prenijeti, sigurni smo da će ovaj tim kreativaca ispuniti vašu želju jer u njihovoj ponudi pronaći ćete svašta, a oni se trude  svakodnevno zadovoljiti sve želje i potrebe kupaca kako bi stvorili originalan i jedinstven proizvod koji će svima ostati u dugom sjećanju, a posebno osobi kojoj je i poklon namijenjen. Možete im se obratiti s potpunim povjerenjem u bilo koje doba dana i oni će se posvetiti vašoj ideji u potpunosti. Njihov rad možete pratiti na Facebook i službenoj stranici Unikatni pokloni.

Adresa trgovine: Primorska ulica 15, Ika

Telefon –  sjedište: +385 51 292 511, +385 95 521 00 00

Telefon –  trgovina: +385 51 635 291

email: info@unikatni-pokloni.com

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar