Kako je riječka agencija KnockOut Travel osvojila srca najmlađih skijaša?
K

KnockOut Travel tim je ljubav prema skijanju razvio još davne 2010. kada su pokrenuli KnockOut Snow Festival, koji je danas najpoznatiji glazbeno-skijaški festival u Hrvatskoj. Logičan slijed bio je proširiti ponudu i omogućiti skijanje i mališanima pa su pokrenuli Školski skijaški kamp gdje prate ljubitelje skijanja od prvih skijaških koraka, a sudeći prema tome da je ove godine jubilarno deseto izdanje, projekt je i više nego uspješan.

S KnockOut Travel ekipom svake godine putuje više od 5.000 skijaša, od čega je 1.000 osnovnoškolaca!

Zašto je Školski skijaški kamp toliko popularan?

Riječ je o jedinstvenom hrvatskom skijaškom putovanju za osnovnoškolce koje se svake godine odvija u Sloveniji u terminu školskih praznika. Školski skijaški kamp organiziraju već čitav niz godina i već su tisuće osnovnoškolaca naučili skijati. Budući da se radi o putovanju na kojem djeca odlaze bez roditelja osigurano je stručno pedagoško vodstvo, medicinski tim iz Hrvatske i animatori koji se brinu da zabave ne nedostaje ni izvan snježnih aktivnosti.

Što mališani najviše vole? Avanturu, zabavu, druženje, snijeg, bazen… Imamo preporuku koja objedinjuje sve, ali krenimo od početka, jer ima li što ljepše od veselih dječjih lica?

Matej Raguzin i Matija Blažević izdvojili su vrijeme kako bi nam otkrili sve detalje Školskog skijaškog kampa koji će se u Kranjskoj Gori održati u dva termina, 26.12. – 29.12.2023. te 02.01. – 05.01.2024.

Skijaški kamp za osnovnoškolce, mjesto gdje ski journey počinje!

„Nakon što je projekt zaživio među srednjoškolcima, javila se ideja da isto omogućimo  i mlađim uzrastima. S osnovnim školama upotpunili smo priču jer sada ih pratimo tijekom cijelog njihovog školovanja. Ukoliko je dijete putovalo s nama za vrijeme osnovne škole, nekako je logično da će roditelji imati više povjerenja kad njihovo dijete bude htjelo ići na srednjoškolsko skijanje u Francusku.“

KnockOut Travel tim uvodi mališane u svijet skijanja i otkriva im novu dimenzije zabave!

„Brojni osnovnoškolci su uz stručno pedagoško vodstvo savladali svoje prve skijaške korake, a razvili smo i bogat animacijski program pa je nakon skijanja vrijeme za zabavu i igraonice s našom maskotom. Uz učitelje iz škola koji su im vrlo dobro poznati, na lokaciju dovodimo i instruktore skijanja odnosno bordanja koji prate svaki njihov korak.“

Svake se godine širi mreža polazaka

S osnovnim školama počeli su 2018-e godine, s mali brojem organiziranih buseva, a potražnja je prirodno rasla te trenutno imaju polaske iz brojnih hrvatskih gradova.

„Naglasak je naravno i na roditeljskim sastancima koje odradimo u svim osnovnim školama odnosno gradovima polaska, a na kojima prisustvuju predstavnici agencije i profesor koordinator. Uz tehnička pitanja naglasak nam je svakako na pedagoškoj pratnji kako bi roditelji shvatili da su djeca uvijek u pratnji učitelja. Sigurnost djece nam je najbitnija. Kad idemo na putovanje s 300 do 400 djece, uvijek je u pratnji 30-tak profesora koji zajedno s našim timom nadziru svaki njihov korak.“

Na pitanje što djeca kažu koji im je, osim skijanja, najdraži dio ove avanture Matej i Matija s osmijehom odgovaraju – bazen. Na ovaj smo se odgovor sa stajališta roditelja samo nasmijali jer i naša djeca gdje god da odemo, najviše uživaju na bazenu.

Najveći uspjeh im je činjenica što su stekli povjerenje roditelja jer imaju mnogo djece koja s njima putuju već godinama. Dosad su mališane nagrađivali s diplomama koje su im lijepa uspomena s putovanja, a ove će godine svi putnici uz diplome dobiti i majice. Novost koju su uveli od ove godine je i zlatna diploma koju će dobiti svi oni koji će putovati na minimalno dva Školska skijaška kampa.

Doista… pravi ski journey kroz najljepše dane mladosti!

Prvi skijaški koraci pamte se zauvijek

Dobrodošla su djeca od trećeg razreda osnovne škole,  iako ima i mlađih iznimaka. Sve informacije možete pronaći na službenoj internetskoj stranici,  a za sva pitanja tu je i kontakt telefon 099 848 5002.

Snijeg u djeci budi onu iskonsku radost, OK, naravno i bazen 🙂 A kad su djeca sretna i zadovoljna, sretni su i roditelji!

Pripremila: Marija Mažar

Fotografije: Ivor Mažar 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci