Posjetili smo popularni EL&N kafić u Londonu!
P

Prošli vikend sam imala priliku posjetiti London. Ogroman grad s dušom i prepun zanimljivosti i atrakcija ostavio je na mene prekrasan dojam.

Iako je vječito gužva, i ljudi su užurbani, sva vibra grada je nekako energična. Pa čak i kiši – koja me uspjela i ”oprati”!

A svi znamo da mi Hrvati, veliku pažnju pridodajemo omiljenom napitku – kavi. To je neki naš ritual s kojim započinjemo dan, napravimo pauzu na poslu, pijemo nakon ručka, popijemo prije puta, nakon puta, prije učenja… Ma di god i kad god stignemo!

Osim što volimo uživati u toj mirisnoj šalici, volimo i da nam je interijer kafića onako po guštu, a ja sam u Londonu pronašla onaj koji je baš po mojoj mjeri! Riječ je o EL&N cafe franšizi kafića!

Društvenim mrežama sam tražila lijepe kafiće na relacijama kojima sam se kretala, a kad sam ugledala ovaj rozi prepun cvijeća rekla sam to je to!

Slučajno mi je s glavne ulice skrenuo pogled i prvo što sam ugledala je roza terasa!

Terasa je preslatka! Tenda je roza, stolice i stolići su rozi, a prekrasni aranžmani od cvijeća sklanjaju pogled od drugih kafića.

Kada sam pogledala u meni, nisam znala što bih prije! A kako sam bila lagano umorna od šetnje po Londonu, odlučila sam se za klasični macchiato.

U ponudi imaju kavi raznih vrsta, kombinacija, veganske, s okusima… Razne čajeve, limunade, kolače koji izgledaju predivno! Na njihovoj službenoj stranici možete pronaći meni.

EL&N kafić, osim u Londonu, gdje ih ima čak 10,  nalazi se u mnogim svjetskim metropolama – Dubaiu, Parisu, Dohi, Kuwaitu, Riyadhu. Ja sam posjetila onaj na Market Place-u.

Osim što je pravi Instagram kafić, usluga je odlična! Konobari su ljubazni i strpljivi a osmijeh ne skidaju s lica.

Kavica je bila odlična i ima izvrsnu ocjenu od strastvenog kavopije!

Definitivno mjesto koje bih voljela opet posjetiti, a i svima vama od srca preporučujem!

Foto: Instagram EL&N LONDON 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci