NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TRENDKad Riječanke rade beauty...

zadnje objave

Kad Riječanke rade beauty editorijal onda to ovako izgleda!

Nedavno smo predstavili jedan riječki editorijal kojeg su osmislile Kate Brozinčević i Renata Sabljak, vlasnica frizerskog studia Kate i make up artistica, zajedno s modelima i fotografom Josipom Čekadom, a detaljnije možete pogledati klikom na link.

Kate i Renata su shvatile da im suradnja jako dobro leži i da su editorijali nešto u čemu i jedna i druga uživaju i stoga je bilo vrijeme za još jednu suradnje ove dvije kreativke. Ovog put odlučile su se na suradnju sa foto majstoricom Rebekom Legović i dizajnericom nakita Ivom Bruketom koja se krije iza brenda Infinity design.

Jedan od modela bila je i vrlo mlada Gloria Lucić kojoj je tek 14 godina i koja već od vrtića sanja kako će jednom postati poznati model, a svoje prve štikle dobila je za svoj 2. rođendan i tu se rodila ljubav. Gloria je jako zahvalna Kate jer joj je pružila priliku da ostvari svoje snove, iako je uživala tijekom pripreme frizure i šminkanja i osjećala se čarobno poput svojeg idola, ipak priznaje da se tijekom fotografiranja povremeno osjećala nesigurno pitajući se je li dovoljno dobra. Ali uz podršku osoba koje su sudjelovale u projektu osjećala se sigurnom u sebe, te je zahvalna i na obitelji i prijateljima koji su oduševljeni cijelom pričom.

Drugi model je Petra Šutej, nešto starija i iskusnija djevojka koja jako voli biti ispred foto objektiva, a sve je snimano kod crkve Sv. Ane, za čiji je izbor lokacije zaslužna sama Rebeka koja je već cijeli editorijal vizualno posložila.

“Već dugo pratim njezin rad i jako mi se sviđa. Ima neku posebnu crtu, i zaista smo htjeli vidjeti kako će ova modna priča izgledati ispred njezinog foto objektiva, jer ipak žensko oko vidi na drugačiji način. A samo ovo snimanje mi je svakako jako drago i posebno, jer je i ono početak nekih novih i lijepih priča.”Kate Brozinčević

Rebeka Legović je rođena u Rijeci 1980. godine te nakon srednje talijanske gimnazije upisuje fakultet komunikologije i novinarstva u Trstu. Nakon diplome radila je kao novinar za brojne hrvatske, slovenske i talijanske medije, a trenutno je u statusu urednika, novinara i voditelja u Kopru na RTV Sloveniji. No ipak, novinarstvo nije njezina jedina ljubav jer od malih nogu se bavi dizajnom, a 1992 godine sa samo 12 godina sudjelovala je kao modni dizajner na Fashion News-u u Opatiji. Prateći modne editorijale rodila se i ljubav prema fotografiji te uz svakodnevni posao intenzivno radi i na fotografiranju, a u međuvremenu je završila i tečaj kreativne fotografije Borislava Božića. Trenutno se u fotografiji bavi temama arhitekture, ljudskim tijelom, preciznije ženskim aktom te modnom. Njezini radovi prepoznati su i nagrađivani po cijelom svijetu i bili su izloženi u Engleskoj, Austriji, Italiji, Americi, Sloveniji, Poljskoj, Francuskoj, Kini te naravno Hrvatskoj.

Naravno ne smijemo zaboraviti i nakit Ive Brukete koji je predivan i cijeloj ovoj priči dao je onu posebnu crtu i sjaj. Veselimo se novim pričama!


Foto: Rebeka Legović

Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE