ZTC

Današnju prvu jutarnju kavu, uz lagani zvuk kiše, pijemo s Istrijankom Sandrom Roce. Sandra je majka, supruga, ekonomist, grafički dizajner, blogerica, Sandra je jedna vrlo svestrana i inspirativna žena koja zna kako iskoristiti dan. Uživajte u kavi!

Draga Sandra, dobro ti jutro i dobro došla u našu rubriku, reci mi kakav je tvoj jutarnji ritual, je li kava obavezna čim otvoriš oči?

Dobro jutro i vama, i hvala na pozivu! Moji su jutarnji rituali mislim klasični, a kava je obavezna! Navečer prije nego legnem, pripremim moku, da ujutro bude brže gotova. Tako dobijem na vremenu i mogu duže uživati u uspijanju kave.

Kada bi mogla nekog izabrati na cijelom svijetu, s kim bi voljela popiti kavu?

Pa, odlično pitanje! Nikada nisam o tome razmišljala! Možda sa Juliom Roberts…

Koji su tvoji savjeti za one dane kada se jednostavno osjećaš kao da ne bi niti izašla iz kreveta… Sve smo ih barem jednom imale. Kako se oraspoložiti, motivirati?

Moram priznati da mi je skoro svako jutro takvo, pa jednostavno ne razmišljam o tome. Ustanem, uz kavu poslušam neku pjesmu koja će me razbuditi ili oraspložiti i planiram kako popodne provesti sa obitelji. Veselim se boravku u prirodi i novim fotkama koje će tamo nastati.

Po struci si ekonomistica s diplomom grafičkog dizajna, a u slobodno vrijeme i uspješna blogerica, reci nam čime se točno baviš? 🙂

Hvala vam na toj tituli, divni ste baš, ali osim fotki koje redovito postam na svom instagramu, blog bas i ne pišem često, možda i radi manjka vremena. Radim za jednu od najpoznatijih slastičarnica u Istri.

Kako izgleda jedan tvoj radni dan?

Moj radni dan izgleda…kaotično… U 6 ustanem i kasno nakon svih legnem.

Koje su tvoje top 5 destinacije koje bi voljela posjetiti ili si već posjetila?

Budući da smo radi muževog posla dosta putovali i selili, živjeli smo deset mjeseci u Grčkoj, koja je zaista divna i definitvno uz  Brugges mislim da zaslužuje biti među mojih top 5. A želja mi je posjetiti Škotsku, Island i Peru.

I za kraj reci nam koji su ti omiljeni sadržaji na Stilueti?

Najdraži su mi vaši sadržaji definitivno Putujemo i Lifestyle.

Foto: privatni arhiv
Pripremila: Ines Cunjak
Kancelarija bar