NaslovnicaINSPIRACIJAJutarnja kava ponedjeljkom: Antonela...

zadnje objave

Jutarnja kava ponedjeljkom: Antonela Ožić-Bašić!

Današnju prvu jutarnju kavu ispijamo s dizajnericom nakita Antonelom Ožić-Bašić, djevojkom koja nam se u trenu svojom vedrinom, kreativnošću i ljubaznosti uvukla pod kožu. Vrijeme je da ju upoznate na nešto drugačiji način, kroz one male životne radosti poput ispijanja prve jutarnje kave.

Draga Antonela, dobrodošla u našu novu rubriku: Jutarnja kava! Uz gutljaje prve kave i prva pitanja nameću se sama od sebe: Otkrijte nam svoj jutarnji ritual? Volite li odvojiti pola sata samo za sebe, ispijanje prve kave, uređivanje, planiranje dana ili niste “jutarnji tip”?

Dobro jutro draga Katja, hvala na pozivu divno je piti prvu kavu s tobom .

Moj jutarnji ritual sastoji se od šetnje s mojim psom Richy-om,nakon toga imam dovoljno vremena za brzinsku kavu,prvim gutljajom maštam da još uvijek spavam,a već kod drugog gutljaja pregledavam rokovnik u kojem bilježim obaveze za taj dan. Definitivno nisam jutarnji tip,spavalica sam i kad god mi obaveze dozvoljavaju volim još malo ostati u krevetu,a kad ne dozvoljavaju slijedi navedeni ritual.

Kada  bi mogli izabrati bilo koga, s kime biste voljeli popiti kavu i uživati u dobrom društvu?

“Huligan”svjetske mode Alexander McQueen 🙂

Koji  su vaši savjeti za one dane kada se jednostavno osjećate kao da ne biste niti izašli iz kreveta… Sve smo ih barem jednom imale. Kako se oraspoložiti, motivirati? 🙂

Život se sastoji od lijepih i manje lijepih dana, smatram da svaka od nas ima pravo odabira ostati u krevetu ili staviti svoju ne vidljivu krunu te hrabro krenuti u dan.

Što ili tko vas u životu inspirira? Bilo da se radi o fotografiji, odjevnoj kombinaciji, pisanoj riječi, hobiju ili poslu? Kako održavate motivaciju i optimizam?

Po prirodi sam vedra osoba, inspiracija mi je svaki novi dan u kojem mogu nešto napraviti, naučiti, biti bolja. Trudim se osluškivati sebe i na taj način biti samoj sebi motivacija. Kad zatvorim oči samo se sjetim koliko toga još trebam naučiti, napraviti i jednostavno sama želja za učenjem, napredovanjem me motivira za dalje.

Otkrijte nam bez čega jednostavno ne idete na plažu? Kako izgleda vaša ljetna torba? ☺

Na plažu ne idem bez knjige,limunade i Hildegard sun seruma. Moram priznati da sam isto pitanje postavila sebi kad sam krenula u realizaciju kolekcije #summerDiva. Moja ljetna torba dovoljno je velika da mogu ponijeti navedeno, a s druge strane dovoljno upečatljiva i nosiva na streetstyle kombinacije. Ne volim isključivost.

Nabrojite nam nekoliko omiljenih destinacija za ljetovanje ! Može i nekoliko sa wish liste 🙂

Samo jedna,uvijek i zauvijek Cuba.

Otkrijte nam 5 omiljenih lokacija u vašem gradu?

Cocktail bar Twister 🙂

Kavana Romana

Pivnica Pivac

Špina bar

Tempera

Koji su vam omiljeni sadržaji na našoj  Stilueti?

Stilueta je portal koji mi je toliko prirastao k srcu da jednostavno ne mogu izdvojiti omiljeni sadržaj.Upoznala sam prekrasnu gospođu Mariju čiji je rad inspirativan upravo zato jer se može osjetiti ljubav i žar s kojim ona radi.  A kada to osjetiš jednostavno rad voliš ili ne .A ja volim!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Facebook Bijoux Diva, Ivor Mažar, privatni arhiv

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE