NaslovnicaINSPIRACIJAOSOBEJučer je Placa51 u...

zadnje objave

Jučer je Placa51 u Rijeci bila u znaku pravog ženskog druženja

Dan Žena jedan je od „važnijih“ dana u godini – to je dan kada se slave žene i sva njihova postignuća, ono što one jesu i sve što one predstavljaju. U većini slučajeva žene na taj dan odluče izdvojiti malo vremena za sebe i proslaviti s pravim ženskim druženjem. Jedno se takvo održalo i jučer u predivnom restoranu Placa51 gdje se među ženskim krugovima proslavila solidarnost, borba za prava žena i međusobna podrška. Iako se danas puno govori da je žena ženi vuk, po jučerašnjem se događaju, kojeg su organizirale Mame Kvarnera ne bi tako reklo.

Baš suprotno od toga, slavile su support jedna drugoj bilo to u njihovoj sreći ili tuzi. Support na kojem će raditi 365 dana u godini. Pokazale su još jednom da su spremne na promjene i da se ne žele ukalupiti u one norme koje im društvo nameće. Odlučile su da im Dan Žena bude svaki dan i da će svaki dan raditi na međusobnom poštivanju, međusobnom rastu i razvoju.

A sam pogled na fotografije s druženja govori upravo to. Ne samo da su se najele, nasmijale, dogovorile nova druženja, nego su odlučile pokazati kako žena uz ženu stoji, gdje je u ovom slučaju naglasak na podršku Mama Mamama.

Ovo druženje iskoristile su da pomognu onim mamama koje su žrtve obiteljskog nasilja, mamama koje nemaju bogatstvo obitelji kao što ga imaju i one te su uspjele prikupiti novčani iznos za Dom Sv.Ane i na taj način im bar malo pomoći i pokazati da su uz njih.

Njihovo druženje ne bi bilo moguće bez onih koji su njihove napore prepoznali kao pozitivnu akciju rađanja nečega novoga u gradu Rijeci. Oni zaslužuju jedno posebno hvala što su uz njih i što prate njihov rad. Uz sponzore, jedna zahvala ide i jednoj od mama Mateji Bezak koja je svojim dekoracijama prostor Place51 učinila još ljepšim.

Tako se organizatorice ovog druženja Ivana Bakarčić i Emra Bašić Miklić zahvaljuju sponzorima: PIKOLIN SHOPU, POLONAPOLONI, STUDIU KATE, STUDIU ELLO, ANABELLA BEAUTY SPOTU HRVATSKA, PLESNOM CENTRU K2K, BIOMEDIS NATURAL COSMETICS-U, + MIND-U, SKY POSTERU, HAWE-U , DARSHOP-U, TVORNICI SNOVA, OPTICI VIKTOR SAHINI, PERSONALIZIRANIM POKLONIMA XYZ, MINI MEMO ARTU, PLACI51.

Također najavljuju i skore pripreme i druženje s dječicom, pa ih tako za više informacija pratite na IG @mame.kvarnera i pridružite im se.

Pripremila Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE