ZTC

Ingrid Rojc, poznata je hrvatska dizajnerica koja dolazi sa našeg najvećeg polotoka Istra i čije nas kolekcije iznova oduševljavaju maštovitim, modernim, ali i vrlo nosivim dizajnom. Ingrid se vraća s još šarenijom, intenzivnijom i kontrastnom novom kolekcijom Afrika – V2 izrađenom od afričkog pamuka, točnije Nigerijskog od kuda dolaze i same tkanine.

ZTC

Tipičan ethno uzorak jarkih boja uklopila sam u modele koji su namijenjeni urbanom stilu, kao i prošla kolekcija. Krojevi su složeni, linije čiste adekvatne za krutoću tkanine, upotpunjene mekoćom volana, nabora i detalja od čipke. Odabirom mjesta, naše istarske pustinje u Šterni, željela sam prenijeti kontrast između bijeline prirode i boja odjevnih predmeta, kako bi što bolje došle do izražaja. Zahvaljujem svima koji su dio ove kampanje i same kolekcije, a posebno zahvaljujem osobi bez koje ova kolekcija ne bi bila moguća, osobi koja se pobrinula da sve te tkanine i doputuju iz daleke Afrike do mog salona, osobi čiji inicijal stoji u samom nazivu kolekcije. Hvala Vanja! – Ingrid Rojc


Svaka haljina je unikat i bez mogućnosti reprodukcije, a dostupne su na web trgovini. Kolekcija je upotpunjena sa Sanjak nakitom, gospođe Sanje Kljajić iz Šibenika koja je osmislila posebnu kolekciju nakita upravo za ovu kampanju.

Foto: Giordano Cellich

MUA: Anna Vlacic Pernich

Frizura: Irena Bijelic

Model: Iva Vitasović

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar