Nova kolekcija Jasmine Arnautović inspirirana je drevnim Egiptom
N

JET LAG ljetna kolekcija „THE SPIRIT OF EGYPT“ dizajnerice Jasmine Arnautović

Ženska kolekcija hrvatskog brenda JET LAG inspirirana je zadivljujućom privlačnošću i čarolijom drevnog Egipta.

Suvremeni trendovi i ženstvenost prikazani su kroz atraktivne siluete postignute udobnim prirodnim tkaninama.

Dizajnerica Jasmina Arnautović, koja na modnoj sceni sa svojim brendom JET LAG djeluje više od desetljeća, u svojoj novoj kolekciji koristi pamuk, viskozu i svilu kako bi prikazala svoju viziju ljetne odjeće u kojoj se svaka žena osjeća privlačnom.

Uz plisirane materijale, koji su obilježje drevnog egipatskog modnog stila, dio kolekcije sadrži i komade od jeansa, te pamučnog muslina sa ručno rađenim efektima kojima se postiže trendovska atraktivnost.

Glamuroznost kolekcije prisutna je kroz lagana plišana pletiva čiji motivi u toplim bojama asociraju na zalazak sunca.

Lepršavim haljinama, kombinezonima i hlačama sa prorezima se kroz pokret naglašava senzualnost, te simbolizira fluidnost vode kao ljetnog motiva i inspiracije.

Ljubiteljice modnih dodataka osvojit će unikatne ručno heklane torbe i šeširi koji spajaju naslijeđe i suvremenost, a njihova razigranost obogaćuje svaku kombinaciju.

Jedna od posebnosti nove JET LAG ljetne kolekcije je što su njeni komadi podjednako nosivi i atraktivni po gradu i na plaži, za dnevne, ali i za večernje izlaske.

Kampanja za kolekciju „THE SPIRIT OF EGYPT“ snimljena je na plaži Bilotinjak koja svojom ljepotom podsjeća na egzotične egipatske krajolike.

Fotograf Goran Čižmešija zabilježio je svoje viđenje kolekcije kroz atraktivne fotografije s modelom Monikom Galić iz agencije Talia model, koja je svojom energijom utjelovila samouvjerenu i snažnu JET LAG ženu, a vizažistica Maša Mihaljčić je šminkom savršeno zaokružila kolekciju.

Više informacija o brendu i kolekciji saznajte na Instagram i Facebook profilima instagram.com/jetlag_studio

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Čekamo ljeto, ali ne čekamo pogledati kolekciju kupaćih kostima brenda Palmers!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci