Jeste li znali da Studio Moni ima odlično darivanje? Donosimo sve detalje!
J

“Za žene s karakterom” tako stoji na naslovnoj stranici web stranice STUDIO MONI Beauty centra koji uspješno djeluje u Novom Vinodolskom. Vlasnica Monika Kargačin neprestano uvodi novitete i educira se kako bi svojim klijenticama pružila vrhunsku uslugu, njegu lica i tijela po visokim estetskim standardima.

Osim usluge u beauty centru, Monika je iz okvira djelatnosti izašla i atraktivnim događanjima kao i tradicionalnim vrijednim darivanjem u prosincu. 

Ove godine klijentice salona čekaju vrijedni darovi sponzora i samog beauty centra! Izvlačenje će se održati live putem Facebook stranice, u ponedjeljak, 20. 12., u večernjim satima. 

Moramo priznati da su nagrade doista primamljive! Izdvojit ćemo neke:

SELVERT BEAUTY BOX

Hyaluronique beauty box sadrži 24 Hour Intensive Hydration  kremu (50 ml) i Intensive Wrinkle Replenisher serum (30 ml) koji su formulirani hijaluronskom kiselinom i učinkovito djeluju na simptome starenja, reduciraju bore i poboljšavaju vlažnost dubinskih slojeva kože. Wow! 
Hyaluronique beauty box
SORUM DESIGN TAPETE
Tapete visoke kvalitete i posebnog dizajna oduševit će svaku ljubiteljicu dobrog stila! Lijepi interijeri uvijek su posebna inspiracija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim prostora, stoga ne sumnjamo da će tapete biti nagrada kojoj se mnoge žene nadaju!
Sorum Design tapete
OPI HRVATSKA LAKOVI ZA NOKTE
OPI lakove ne treba posebno predstavljati! Samo ime oznaka je kvalitete i inovacije i ne čudi da Hrvatice obožavaju ovaj brend! Zna to i Studio Moni tako da je u suradnji s partnerima osigurao nagrade u vidu trendy lakove koje će se svakoj ženi svidjeti! Doznali smo da je OPI Hrvatska pripremio čak 80 poklona! 
OPI Hrvatska
Ako još niste kupili poklone, možda vam pomogne informacija da Studio Moni beauty centar ima poklon bonove. To je super način da darujete osobu koju volite i prepustite joj odabir tretmana kako bi u zadnjim danima ove godine ili prvim danima nove godine jednostavno uživala!
Našim partnerima želimo uspješan kraj ove godine i super početak nove godine, već se šuška da se nešto posebno sprema. Jedva čekamo saznati što  će sadašnje i buduće klijentice poznatog beauty centra u Novom Vinodolskom imati na raspolaganju!
“Kroz užurbani tempo života oko nas svakako je pozitivno odvojiti vrijeme za sebe. Bilo njega lica, tijela ili masaže, tretmani u centru ljepote Studio Moni čine njegu kože jedinstvenim iskustvom” poručuje Monika Kargačin. 
STUDIO MONI BEAUTY CENTAR
Rasadnik 3, 51250, Novi Vinodolski
Kontakt: 091 888 0718
Email: beautystudiomoni@gmail.com

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci