Jeste li čuli za tiramisu pramenove? Poznati salon najavljuje ih kao novi trend
J

Andrea Trgovčević Iličić, Petra Perkov, Ivana Blažoti, Martina Stjepanović Meter i Danijela Kušec među prvima su isprobale neke od novih proljetno-ljetnih trendova kada je u pitanju zdrava i lijepa kosa u Frida Hair Salonu.

Ovog proljeća i ljeta veliki hit bit će tiramisu pramenovi koji svojim šarenim tonovima od svijetle do tamnije blond i tople smeđe boje podsjećaju na popularni talijanski desert. Široka paleta blond nijansi, toplijeg završetka prirodno se stapa i uz blago osunčani ten. Uz sve nijanse plave boje, klijentice Frida Hair Salona vole i tamnije tonove, ali opet toplije nijanse poput čokolade i prirodnih zemljanih tonova.

Koji nas trendovi očekuju kada je riječ o šišanju i frizurama, otkrila nam je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hiar Salona, „Proljeće i ljeto uvijek nam donose opuštenije forme i prozračnost, bez strogih linija koje ostavljamo za sljedeću zimu. Tehnike šišanja Layered cut ili Butterfly cut, koje će biti popularne u nadolazećem razdoblju, karakterizira šišanje u puno slojeva, bez stroge forme što rezultira puno prirodnijim izgledom i bogatim volumenom. Općenito, danas su žene stalno u pokretu, jure za dnevnim obavezama i više im odgovaraju lepršave frizure, opuštene forme koji uvijek dobro izgledaju, bez obzira je li riječ o dnevnom ili večernjem outfitu“.

Ono što uvijek ističu iz Frida Hair Salona i čemu posvećuju posebnu pažnju jest činjenica da kosa prije svega treba biti zdrava i njegovana, kako bi posljedično bila lijepa i trendy stilizirana. U ljetnim mjesecima, kosa je više izložena suncu, potencijalno vjetru i soli pa je važno primjenjivati odgovarajući njegu koja će ju dovoljno nahraniti i zaštiti, “Redken Acidic Bonding Concentrate najviše pomažu u obnovi ili očuvanju zdravlja kose naših klijentica i ambasadorica, bilo da je riječ o umjereno suhoj ili jako oštećenoj kosi.

Ova linija proizvoda sadrži limunsku kiselinu i proteine koji iznimno pomažu u obnovi kose i balansiraju njezinu prirodnu ph vrijednost, što također garantira dugoročni rezultat i zdravu i sjajnu kosu“, istaknula je za kraj Marina Ivanković iz Frida Hair Salona.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Želite bujniju i gušću kosu? Uvedite u rutinu ova dva Olival proizvoda

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci