Jeste li čuli za bojanke za odrasle? Odličan su alat za opuštanje.
J

Kažu da kako idemo stariji, da nas sve više zabavljaju one stvari kojima smo se radovali kao djeca. Vjerujemo kako su bojanke većini nas bile jedne od takvih stvari u kojima smo uživali i u kojima smo se mogli izgubiti satima. Ali zašto da one ostanu stvar prošlosti i bezbrižnog djetinjstva kada ih možemo ponovno vratiti u našu svakodnevicu i ponovno u njima uživati?

Mozaik knjiga ima jednu odličnu bojanku za odrasle nazvanu Divlji svijet savane, autorice Millie Marotta. Radi se o pustolovnoj bojanki za odrasle za sve one željne putovanja, a koja su nam u ovom trenutku ograničena. Tako kroz ovu bojanku imate priliku otkriti divlji svijet savane i bojanjem oživiti ptice i zvijeri koje se skrivaju u visokim travama. Nama ovo zvuči kao odličan alat za opuštanje i provođenje još uvijek dugih večeri.

Još jedna odlična bojanka je ona koja u vidu crteža za bojanje prikazuje neke od najznačajnijih arhitektonskih zdanja hrvatske kulturne baštine, detalje paške čipke, slavonskog zlatoveza, prikaz splitske rive, korčulanskih ulica i brojne druge posebnosti Lijepe naše. Bojanka Boje Hrvatske Doriane Berković je odličan način da upoznate naše krajeve, ili pak da poklonite ovu bojanku onima koji žele iskušati nešto novo, a u čemu će, sigurni smo, uživati satima. Zaista hvale vrijedan projekt u vidu bojanke koju možete naručiti preko Facebook stranice, Amazona ili pronaći u Tisak Media centrima.

Izdavač Fokus u svojoj ponudi ima nekoliko bojanka za odrasle koje samim svojim imenima pozivaju na bojanje, smirenje i na uživanje pri svakom potezu bojice, flomastera i bilo čega drugoga čime se odlučite bojati. Bojanke za odrasle koje su nama tako zapele za oko jesu 100 poruka smirujuće misli i 101 poruka pozitivne misli Lise Magano; zatim dvije bojanke koje dolaze u kompletu – Čarobna džungla i Vilin san Johanne Basford i Tomislava Tomića; Tajni vrt i Izgubljeni ocean Johanne Basford.

Ovo su samo neki od prijedloga bojanki za odrasle koje nisu samo zabavne već i opuštajuće čime utječu na naš mir i smanjuju stres kojim se svi mi, u manjoj ili većoj mjeri, susrećemo na dnevnoj bazi. Zato odaberite za početak jednu i upustite se u čaroban svijet bojanki za odrasle koje će vas lagano, ali dugoročno uvući u svoj kreativni svijet.

Izvor i foto: Mozaik knjiga, Facebook Boje Hrvatske, Fokus

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci