Jesensko osvježenje doma – kad zidovi imaju glavnu riječ
J

Ne kaže se uzalud da je kod kuće najljepše. Dom je oaza mira i ugode i prostor u kojem provodimo najviše svoga vremena. Samim time osjećamo veliku odgovornost pri njegovom uređenju jer najčešće ne znamo od kuda početi. Ako i počnemo, dogodi se da nam odjednom ponestane inspiracije. Srećom, na hrvatskoj sceni ima kreativaca sa zanimljivim idejama koji vam u tome mogu pomoći.

Studijo Tapete

Iza brenda Studijo Tapete krije se dizajnerica Josipa Maras. Dugogodišnje bavljenje slikarstvom, grafičkim i web dizajnom, Josipa je odlučila iskoristiti za pokrenuti nešto svoje, nešto čime će izraziti svoju kreativnost. Radi se o custom-made tapetama koje oduševljavaju na prvi pogled. Romantične boje i nježan dizajn preobraziti će svaku prostoriju, dati joj dozu autentičnosti, a vama pružiti neopisiv užitak boravka.

Mirna Sišul

Riječka slikarica Mirna Sišul autorica je brojnih slika, a njezino je slikarsko umijeće poznato ne samo na našim prostorima, nego i diljem Europe. Kao jedna od prvih polaznica škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci, Mirna danas stvara djela koja spajaju slikarstvo, uređenje interijera te modni dizajn. Njezino „slikarstvo priče“ izaziva dozu vedrine koja će se savršeno uklopiti u nadolazeće jesenske dane.

Puro Amor – Design

Još jedan zanimljiv brand dolazi nam iz Zagreba. Između ostaloga, Puro Amor – Design u svojoj ponudi ima i postere zanimljivih i simpatičnih natpisa koji će dati dodatni zanimljivi ukras u koju ih god prostoriju odlučili postaviti.

Dilemma Posters

Da hobi može postati posao u kojem ćete svakodnevno uživati, dokazuje još jedan hrvatski brend Dilemma Posters. Bilo da želite urediti dječju sobu, u prostoriju unijeti malo svoje osobnosti ili pak djeci postaviti edukativne materijale, Dilemma Posters u svojoj ponudi imaju postere koji će zadovoljiti svaku vašu želju. Zanimljivi i slatki, odlični su za jesensko osvježenje doma kako zbog sadržaja tako i zbog izgleda.

Uz ove ideje i vaši zidovi mogu postati umjetnička djela koja će zajedno s dizajnom ispričati neku svoju priču, uvesti notu autentičnosti u vaš dom, a vama omogućiti dozu ugode i zadovoljstva.

Izvor: internetske stranice i društvene mreže navedenih brendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci