Top 8 torbi domaćih dizajnera za jesen sa stilom
T

Ovih dana nam konačno kreće pravo jesensko vrijeme, iako smo uživali u stvarno dugom babljem ljetu, malo nam je poremetilo način oblačenja – ostati u šarenom i laganom ili napokon na sebe navući nude nijanse i pletivo?

One riječke kiše će ubrzo početi i naše modne kombinacije ćemo ipak prilagoditi vremenu i temperaturi. Bez dvojbe, na scenu stupaju sve nude, zemljane i jesenske boje! Konačno vadimo mantile, čizme, džempere i ono što podigne svaku kombinaciju – torbe!

Kako bi bile sigurne da vaš casual i jednostavan outfit super izgleda, preporučujemo da ga malo začinite s omiljenim ženskim dodatkom – kvalitetnom torbom. A kako bi bile unikatne, mi smo izdvojili prekrasne torbe s potpisom domaćih dizajnera.

Jednu prekrasnu klasičnu crnu torbu svaka žena mora imati u ormaru. Tako divna i tako vječna dolazi iz VM designa.

Jedna posebna heklana torba iz MARIS radionice za sve nude kombinacije koje obožavamo nositi u jesen.

Jedna cool mala torbica za sve one koje žele biti unikatne!

Divna plava ruksak-torba koja će podići svaku modnu kombinaciju. I svaka žena će se oduševiti njezinom veličinom, zamislite što sve stane u nju…

Cool i urbana okrugla torbica za svaku ženu i svaku kombinaciju.

Tako slatka i u nježnoj maslinastoj boji. Idealna za jesen.

Vječna velika torba u smeđoj ili bež varijanti za svaki dan i cijelu jesen.

A za ljubiteljice boja – jedna metalik roza torba s kojom nećemo proći nezamijećeno!

Zaista se naši hrvatski brendovi mogu pohvaliti raznolikom ponudom! Koliko su samo kreativni – za ljubiteljicu svakog stila smo pronašli torbu! Nama je teško odlučiti se za koju torbu bi se odlučili.

Foto: Instagram vmsmartbagdesign mariis_mariis_ mammamia_art baglittlepack simonedsgn nohaadesign mirelasbymirela monart.official

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci