NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TRENDJesen na noktima u...

zadnje objave

Jesen na noktima u izvedbi Snježane Ivetac, naša beauty inspiracija iz Istre

Umjetni nokti popularni su među ženskim spolom već duži niz godina. Neprekidno se pojavljuju nove tehnike, metode, novi trendovi.. Činjenica jest da sve što nam dođe u dodir s noktom direktno ulazi u krv, stoga smo stalno u potrazi za manje štetnim metodama kojima ćemo urediti naše noktiće. 

Za sve vas koje se volite počastiti manikurom, a pritom pazite na zdravlje imamo odličnu preporuku! Poduzetnica Snježana Ivetac već 15 godina radi u beauty industriji, a nokti su joj, kako ona sama kaže velika strast. S obzirom da stalno radi na edukacijama i usavršavanju, isto tako joj se pred nekoliko godine dojmila PYRAMID Dipping powder 3 u 1 tehnika. 

Riječ je o boljoj alternativi gelu i akrilu jer izbjegava upotrebu štetnih monomera i UV lampi, a daje bolje rezultate od akrilnih boja.

Kako smo stalno u žurbi, razveselit će vas činjenica da izrada nokti ovom tehnikom traje čak duplo kraće nego što traje ugradnja gela ili trajnog laka. 

PYRAMID Dipping Powder 3 u 1 koristi izuzetno koncentrirani pigmentirani prah za umakanje noktiju (od tuda ime: dipping, eng. umakanje; powder, eng. prah).

Tehnika je poprilično jednostavna i sastoji se od 4 glavna koraka:
čišćenja nokta, presvlačenja nokta temeljnim premazom, bojanja nokta sa pigmentiranim prahom i nanošenja zaštitnog sloja ili više zaštitnih slojeva.

PYRAMID Dipping Powder 3 u 1 omogućuje kvalitetnu manikuru, izuzetno glatke i homogene teksture sa produljenim trajanjem (duže od klasične UV gel manikure!).

Svi kemijski sastojci PYRAMID Dipping Powder 3 u 1 su testirani da niti kratkoročno niti dugoročno ne štete prirodnom noktu.

I sama Snježana se iznenadila kako ovom tehnikom dolazi na jednostavniji način do puno boljih i kvalitetnijih noktića. 

Donosimo vam nekoliko razloga zašto je Dipping Powder 3 u 1 tehnika bolja opcija od klasičnog gela ili trajnog laka: 

  1. Jednostavno se koristi
  2. Jaki i dugotrajni nokti
  3. Dugotrajni visoki sjaj
  4. Jednostavno skidanje (soak off)
  5. Ne šteti se prirodan nokat 
  6. Efekt prirodnog izgleda
  7. Nema mirisa 
  8. Ne koriste se UV/LED lampe
  9. 3 u 1 formula

Ako ipak niste tip koji će otići u salon, a ipak volite lijepe nokte – Snježana nudi i edukacije kojima možete naučiti kako sami napraviti manikuru. 

Mi smo se oduševili ovom tehnikom, osim uštede na vremenu, izvrsna je stvar što se naš prirodan nokat ne šteti i što posežemo za ipak manje škodljivom metodom a dobivamo odličan rezultat. 

Za sve dodatne informacije, posjetite web stranicu PYRAMID Dipping Powder 3 u 1.  

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE