ZTC

Manje je više – izreka koja vrijedi za sve što radimo, pa tako i kada se nađemo pred ogledalom bez ideje za frizure koje će nas pratiti tijekom dana. Idejama srećom obiluje Instagram gdje smo naišli na preslatke ideje svakodnevnih frizura koje će podignuti svaki outfit i uljepšati i najtmurniji dan.

Jedna od možda najjednostavnijih svakodnevnih frizura jesu lagani valovi u kosi. Ova frizura stoji odlično na kratkoj i dugoj kosi i prikladna je za svaku dob. Na vama je samo da odaberete veličinu i gustoću valova koje želite, a ono što je odlično je da će vam ovakva frizura trajati i nekoliko dana. 

View this post on Instagram

Waves 🌊 #Aveda #beachwaveshair #blondehair

A post shared by Claire Strate (@claire_hair_vm) on

Preslatki detalj u kosi kojega ne morate kupiti već sami napraviti je – mašnica. Bio da je napravite u obliku manjeg detalja sa stražnje strane ili pak u obliku punđe, s ovom frizurom svakako nećete proći nezapaženo. 

Pletenice u kosi su bezvremenski detalj koji nikada ne izlaze iz mode. Bilo da se odlučite za “običnu” pletenicu, tzv. dutch pletenicu ili pak za neki drugi njezin oblik, svakako ćete njome podignuti svaku frizuru. 

Messy je uvijek dobra ideja, a messy konjski rep zvuči kao odlična ideja za one dane kada nemate puno vremena, ali ne želite da vam kosa stoji raspuštena i pada na ramena. Jednostavno, brzo i efektno.

Poludignuta kosa odlična je i brza frizura bilo da imate ravnu ili neobuzdanu, kovrčavu kosu. Osim što ćete dobiti na volumenu, sama će vas frizura podignuti i u trenu se pretvoriti u jednu od omiljenijih frizura za svaki dan. 

View this post on Instagram

Deets previous post💋

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius) on

Punđa je već dobro poznata kao odličan izbor za one dane kada žurite, kada niste stigle oprati kosu ili kada vam kosa jednostavno smeta jer budimo iskrene, to nam se stalno dešava. Na vama je samo hoćete li odabrati visoku ili nisku punđu, a uvijek možete dodati efektan scrunchy ili pak ukosnicu

View this post on Instagram

Positive mind. Positive vibes. Positive life.

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius) on

Oduševljeni smo ovim jednostavnim i efektnim frizurama koje će podignuti svaki outfit, a zahvaljući kojima će naša užurbana jutra biti lakša i mirnija. Svakako je teško odlučiti se samo za jednu, pa je nabolje da ih kombinirate i tako stavite “točku na i” kako biste bili u potpunosti spremni za dan. 

 

Kancelarija bar