Jednim klikom do omiljenih modnih brednova, otkrivamo vam novu web trgovinu Karla!
J

Simbolično, u Dioklacijanovoj 1 – u centralnoj Karla trgovini u Splitu, predstavljena je nova, luksuzna web trgovina www.karla.hr koja vas u par klikova dijeli od omiljenih modnih dodataka prestižnih, svjetskih brendova, a koji će vam besplatno biti dostavljeni na vašu adresu.

„Izuzetno smo ponosni na naš novi web shop. Uz prekrasan novi dizajn, sada ćete lakše pronalaziti ono što Vas zanima, čitav proces kupnje je postao jednostavniji i brži. Još uvijek radimo na unaprijeđenom sustavu filtriranja i pretraživanja proizvoda, a krenut ćemo i s boljim i detaljnijim fotografijama proizvoda. Sve to donosi novi karla.hr webshop, a mnogo novosti planiramo i u skoroj budućnosti.“, izjavili su iz Karla tima.  

Od sada na www.karla.hr možete pronaći pregledniju i sadržajniju ponudu, koja omogućuje lakše i brže pretraživanje, a moći ćete sastaviti i vlastitu „listu želja“. U par klikova, iz udobnosti vašeg doma, kupovina putem www.karla.hr bit će pravi užitak zbog jednostavnijeg naručivanja i plaćanja, te besplatne dostave. Moderan dizajn same web trgovine u potpunosti je responzivan, tj. prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Karla je već više od dva desetljeća vodeća trgovina obuće i modnih dodataka luksuznih brendova prisutna u svim većim gradovima Hrvatske – Splitu, Zagrebu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku, te kao takva kontinuirano prati trendove i svjetske novitete kako u modi, tako i u odnosu s klijentima.

Novu web trgovinu www.karla.hr imali su priliku prvi isprobati vjerni klijenti, a glumice Eciju Ojdanić i Anu Gruicu Uglešić, te sportašice Luciju i Anu Zaninović, i mnoge druge pripadnice splitske društvene scene, oduševila je funkcionalnost nove web trgovine.

Posjetite www.karla.hr gdje god se nalazili i prepustite se čarima online kupovine omiljenih modnih dodataka.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci