Jedan budući student ili studentica dobit će priliku za potpuno besplatan trogodišnji studij u srcu Rijeke!
J

PAR i PARtneri (ACI d.d. i Kanal Ri) raspisali su stipendiju za sljedeću generaciju poduzetnica i poduzetnika. Namijenjena je svima koji se žele upustiti u svijet poduzetništva ili su to već učinili, ali nisu do sada imali prilike posvetiti se obrazovanju. Cilj ovog projekta je potaknuti mlade na participaciju i pružiti im znanje u skladu sa zahtjevima tržišta.

Visoka poslovna škola PAR nudi:

  • Fleksibilnost za zaposlene i sportaše
  • Jednak omjer teorije i prakse
  • Međunarodno iskustvo

Prva i jedina neovisna obrazovna institucija u srcu Rijeke, Visoka poslovna škola PAR, dodjeljuje zajedno s PARtnerima stipendiju u iznosu od 75 tisuća kuna koja osigurava studiranje na preddiplomskom studiju Poslovno upravljanje u trajanju od tri godine. Nakon završenog studija dobiva se naziv stručnog prvostupnika ekonomije (bacc. oec.)

 

Prošlogodišnja dobitnica stipendije Sabina Gluhajić, sada studentica prve godine studija Poslovno upravljanje na Visokoj poslovnoj školi PAR istaknula je da je nakon srednje škole prvenstveno htjela zaposliti se i posložiti životne prioritete – obitelj, dijete, posao. Kad je vidjela natječaj za stipendiju, pomislila je da je ovo idealno vrijeme za posvetiti se sebi, svojemu obrazovanju i ulaganju u budućnost. Mašta o otvaranju obiteljske tvrtke – servisa za čišćenje, zbog čega je došla u PAR usvojiti praktična znanja.

Leana Garčev, jedna od prošlogodišnjih kandidatkinja, napisala je u motivacijskom pismu: „Želim učiti, želim znati…interes i želja se ne utišavaju… Pišem ovo pismo iz razloga što je ova stipendija šansa za mene, način za ostvarenje vlastitog sna, da napokon postanem studentica,“ rekla je Leana te dodala da ima ciljeve i ide prema njima.

Corrina Miošić, studentica Poslovnog upravljanja, radi u privatnoj tvrtki, a istaknula je da je vrlo važno uz praktična znanja imati i adekvatno obrazovanje, jer bi tako imala i mogućnost napredovanja, a upravo je iz tog razloga i došla u PAR. „Zbog načina rada, dobre organiziranosti, posebnog pristupa te olakšane i neposredne komunikacije s profesorima i kolegama, nije tako zahtjevno sve uskladiti,“ zaključila je Corrina.

Prijave su otvorene do 1. svibnja 2019. godine, a potrebno je poslati životopis i motivacijsko pismo na e-mail stipendije@par.hr. Po završetku prijava, komisija će pozvati kandidate na razgovor, a postupak završava krajem svibnja.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci