Je li prerano za blagdansku euforiju? U  Pepco je stigla lijepa kolekcija!
J

Iako smo na sredini studenog, trgovine i web shopovi prepuni su božićnog asortimana. Naše riječko Korzo već je ukrašeno lampicama čije paljenje željno iščekujemo, i polako se pripremamo za poseban mjesec u godini – prosinac.

Kako bi prosinac bio mjesec u kojem ćemo i uživati, valja se pripremiti na vrijeme – a to podrazumijeva generalno čišćenje i uređenje doma. A koji je dućan u kojem nalazimo najslađe božićne predmete nego Pepco?

Zavirili smo u web shop Pepco dućana i pronašli toliko divnih dekoracija za dom. Izdvojili smo neke za vas!

Komplet ukrasa za božićno drvce sa šljokicama super izgleda i baš ga možemo zamisliti na božićnom drvcu ili na nekoj komodi. Preslatko! Cijena je 7 eura (52,74 kune).

Šalica sa božićnim motivom koja dolazi u dvije boje. Pravi klasik na božićnom stolu! Idealna za kavu, čaj ili kuhano vino. Cijena je 2,50 eura (18.84 kune).

Rebrasta posuda za slatkiše s božićnim motivom za omiljene božićne slastice! Dolazi u obliku snoba, za odlaganje kolačića ili kao blagdanski ukras, zlatni poklopac pruža eleganciju. Cijena je 7 eura (52,74 kuna).

Košara sa motivom soba koja je super za odlaganje sitnica ili darova. Cijena je 7 eura (52,74 kuna).

Jastuk s pomponima i božićnim natpisom. Ne možemo zamisliti prosinac bez neke božićne dekice i jastučića. Cijena jastuka je 7 eura (52, 74 kune).

Prozirne šalice su hit a ova s dvostrukom dnom, zlatnim rubom i ukrasima je idealna za Božić! Za prvu jutarnju kavicu! Cijena je 5 eura (37,67 kuna).

Poklon komplet s mirisnim svijećama koji može poslužiti kao super poklončić, ali i presladak detalj na komodi. Cijena je 4 eura (33,90 kuna).

Figurica Orašar je dekoracija bez koje ne možemo zamisliti prosinac! Oni su postali nezaobilazan dekor. Cijena ovog drvenog Orašara je 5 eura (37,67 kuna).

To su naši favoriti iz Pepca, morate priznati stvarno su preslatki. Jedva čekamo da uredimo dom!

Fotografije: Pepco

Prethodni tekst – Boje jeseni i topao ugođaj. Inspirirajte se domovima koje smo pronašle na Instagramu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci