Jan Bolić predstavio knjigu “Dan po dan”
J

U popularnom Teatro Lounge Baru, riječki spisatelj Jan Bolić organizirao je promociju svoje šeste knjige. “Dan po dan” spada u ispovjednu prozu, a knjiga je prožeta životnim iskustvima pretočenima u mudre životne poruke.

Janu su se na promociji pridružile Sandra Pocrnić Mlakar, Anđa Marić i Marija Mažar, a s nekoliko se riječi podrške riječkom autoru obratio i Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke. Za slatko iznenađenje po završetku službenog dijela promocije pobrinula se slastičarna Cacao!

Jan Bolić

“Dan po dan” knjiga je koja inspirira, podsjeća na važnost malih trenutaka i daje snagu. Jan piše vrlo konciozno, zrelo, jasno. Iz njegovih rečenica u ovoj knjizi iščitava se pobjeda nad brojnim itekako izazovnim životnim situacijama, iščitava se ljubav prema životu, zahvalnost prema svakom danu.

Jan je u suštini jako jednostavan. Tu jednostavnost koju živi i radost s kojom živi svoj život ispisao je na stranice nove knjige. Iako se itekako ogolio pred čitateljima, ogoljenost nipošto nije emocija koju osjećate dok čitate i nakon čitanja.

Osjećate i sami kako vam tijelom struji prenesena radost života jer život je jedan. I treba ga živjeti iskreno, potpuno i predano, dan po dan baš kako to piše Jan.

 

 

Fotografije Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci