Tko voli čitati trilere? Stavite na #mustread popis knjigu „Jabuka ne pada daleko“
T

„Jabuka ne pada daleko“ novi je roman Liane Moriarty, autorice svjetskih hitova „Tri želje“, „Sve što je Alice zaboravila“, „Devet potpunih neznanaca“, „Suprugova tajna“ i „Male laži“. Ovo je osmi roman australske autorice Liane Moriarty na hrvatskom jeziku u prijevodu Dore Levačić. Njezine uspješnice prevedene su na više od 40 jezika, a prodale su se u preko 20 milijuna primjeraka diljem svijeta.

„Jabuka ne pada daleko“ je izvrsno zlokoban triler iz majstorskog pera Liane Moriarty koji pod svjetla reflektora stavlja naizgled idiličnu obitelj u trenutku kada je mater familias netragom nestala.

Osim u književnom svijetu, Liane Moriarty veliki uspjeh bilježi i na malim ekranima. Velika hit-serija „Male laži“ osvojila je brojne prestižne nagrade i prikovala desetke milijuna gledatelja u njihove naslonjače. Na krilima uspjeha prve serije, u kolovozu 2021. godine na Hulu je stigla nova poslastica za zaljubljenike već dobro uhodanog tima.

Nicole Kidman, koja se osim u glumačkoj ulozi našla i u ulozi izvršne producentice, te nekoliko članove ekipe koja je radila nagrađivanu HBO seriju „Male laži“ ponovno je udružilo svoje snage oko nove dramske serije koja se snimala prema romanu „Devet potpunih neznanaca“. Svijet trenutno s velikim nestrpljenjem iščekuje novu limitiranu seriju koja će se snimati prema najnovijem romanu „Jabuka ne pada daleko“, a premijeru će imati na streaming servisu Peacock.

RADNJA:

U obitelj Delaney sve se jako vole – samo što se ponekad žele međusobno poubijati.

Joy Delaney i suprug Stan život su lijepo sredili. Četvero divne odrasle djece. Obiteljski posao za poželjeti. Pred njima su zlatne godine mirovine. Zato kada Joy Delaney nestane – bez poruke, bez traga – nije nikakvo čudo što počinju kružiti glasine.

Kako je Stan ogrebao lice? Tko je strana osoba koja je ušla u njihove živote i iznenada ih napustila? Što sve skrivaju?

Ipak, djeca Delaneyjevih postavit će sebi najstrašnije pitanje od svih: Jesu li uopće ikada poznavali svoje roditelje?

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – “TI (NI)SI SAMA” KNJIGA JE DANIJELE MIKLEC KOJA PROGOVARA O IZAZOVNIM TRENUCIMA MAJČINSTVA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci