NaslovnicaINSPIRACIJAUz Priče jedne kuhače...

zadnje objave

Uz Priče jedne kuhače kuhanje za obitelj postaje slatko zadovoljstvo!

Danas vam donosimo priču o jednoj posebnoj i malo drugačijoj kuharici – zbirci recepata “Priče jedne kuhače”. Ova jedinstvena i nesvakidašnja zbirka jednostavnih i brzih jela olakšava kuhanje svima koji nemaju vremena svakodnevno razmišljati što skuhati ili im jednostavno treba pomoć u kuhinji jer su tek početnici. Zapravo, osnovna ideja je olakšati vam organizaciju i pripremu obroka, a opet s druge strane omogućiti svima da svaki dan jednu zdravo, kuhano i prema unaprijed određenom planu, čime štedimo i vrijeme i novac.

Ideja je nastala na inicijativu Marine Obradović, koja je ujedno i autorica svih recepata. Marina dolazi iz Zagreba, ona je supruga i majka koja je do prije nekoliko godina radila u velikoj korporaciji kao voditeljica kadrovske administracije. Iako kaže da je na svom poslu mnogo naučila, i preporuča svima da provedu nekoliko godina u velikoj korporaciji jer smatra kako je to životno važno iskustvo, međutim Marina tamo nije bila sretna. Nakon razmišljanja što želi u svom životu, Marina je odlučila dati otkaz i posvetiti se sebi. Neko vrijeme je uživala, šetala, meditirala –  praktički radila sve ono što je htjela, a u međuvremenu je razmišljala čime se želi baviti. Odlučila je da ne želi više ni dana provesti na poslu, odnosno da želi raditi nešto što voli i što će raditi s guštom.

Kuhanje je ono u čemu ona istinski uživa, no i sama je često ostajala bez ideja što skuhati i tu se rodila ideja o ovoj zbirci. Prvi paket pod nazivom “Tradicionalno” sastoji se od 30 kartica sa isto toliko recepata, 4 deserta, 4 riblja jela i 4 složenija jela za vikend kada većina ima više vremena. Ne morate razmišljati što ćete skuhati, jednostavno izvučete karticu i ideja je tu. Kartice su dvostrane na papiru koji je presvučen nevidljivom folijom što omogućava lako čišćenje i zaštitu od vode, masnoća i svih nezgoda u kuhinji koje su vrlo česte.

Priče jedne kuhače idealan su poklon dragoj osobi, a pogotovo svim novopečenim kuharima i kuharicama koji žele pripremati ukusna i zdrava jela za svoju obitelj.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 
 
 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE