Iz ateliera hrvatskih dizajnera: Nova kolekcija istarske dizajnerice Ingrid Rojc!
I

Volimo hrvatske dizajnere i sretni smo što se sve više Hrvatica okreće upravo kreacijama s hrvatskim potpisom, a kvaliteta i predivan dizajn mogu konkurirati na svjetskom tržištu. Danas smo vam odlučili predstaviti rad i novu kolekciju za proljeće/ljeto 2019. kreativne i talentirane istarske dizajnerice Ingrid Rojc!

“Svilena je kolekcija namjenjena za nadolazeće tople dane. Koristila sam vedre boje s uzorkom, lagane i prozračne svilene tkanine koje padaju niz tijelo. Haljine su kao i uvijek unikat, prilikom čega nam svile dolaze iz Dubaia i Tajlanda. U nekim sam modelima koristila cijeli panel uzorak, pa su u tim slučajevima krojevi jednostavniji, upotpunjeni naborima, dok su ostali složeniji s otvorenim leđima i dekolteom, upotpunjeni sa ručno šivanom čipkom. Odabrana lokacija je umjetnički Istarski gradić Grožnjan.”

Ingrid je zahvalna cijelom timu na odlično odrađenom poslu. Svojim objektivom fotograf, Giordano Cellich zabilježio je predivnu kolekciju, na fotografijama se našla Ana Rutić, za MUA je zaslužna Anna Vlačić Pernich, za frizuru Irena Bijelić, a za cipele CLASS – modna obutev iz Ljubljane.


Foto: Giordano Cellich
Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci