Iz ateliera hrvatskih dizajnera: Jednostavnost i elegancija u kreacijama dizajnerice Diane Viljevac
I

Dok mi i dalje čekamo da nam se vrati sunce i toplije vrijeme, maštamo o osvježavanju našeg ormara prekrasnim kreacijama s dozom elegancije i ženstvenosti. Poznato je da volimo i podržavamo hrvatske dizajnere i sretni smo što se sve više Hrvatica okreće upravo njemu jer naši talentirani dizajneri svojim kreacijama konkuriraju i svjetskom tržištu. Danas vam predstavljemo nekoliko elegantnih haljina za svečane prilike koje su nas oduševile s potpisom brenda Diana Viljevac

Diana Viljevac dizajnerica je i osnivačica istoimenog brenda koji je oživio 2009. godine, nakon završetka tekstilno-tehnološkog fakulteta i postizanja zvanja Magistrice inžinjerke tekstilnog i modnog dizajna. Dizajnerica ima izuzetno oko za detalje i strast za jednostavnošću, minimalizmom, siluetama i formama, a pažnju posvećuje ne samo izgledu, već i funkcionalnosti odjeće. Odabir najboljih materijala i izrada visoke kvalitete svakako su ono što treba istaknuti, a svojim kreacijama ističe žensku figuru u svim oblicima i veličinama.

Kao jedno od najvećih postignuća dizajnerica ističe otvaranje Showroom-a, mjesta na kojem je zadovoljstvo klijentica na prvom mjestu i gdje se kroz aktualne kolekcije najbolje može vidjeti zbog čega se iz godine u godinu ističe svojim dizajnom.


Showroom se nalazi na adresi Šenoina 11, 2. kat, u Zagrebu te isti možete posjetiti bez prethodne najave svakim radnim danom od 11-19h, i subotom od 10-15h.

www.dianaviljevac.com

FACEBOOK

INSTAGRAM


Foto: Diana Viljevac

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci