Iz ateliera domaćih dizajnera: torbe Kristine Fazinić
I

Fotografkinja i dizajnerica torbi Kristina Fazinić inspiraciju za svoju novu kolekciju pronašla je u radu grafiti crtača Krešimira Golubića, poznatijeg pod umjetničkim imenom Leon GSK.

Kristina Fazinić promatra svijet kroz objektiv svog fotoaparata i bilježi detalje koji je inspiriraju u njenoj drugoj umjetničkoj dimenziji – dizajnu unikatnih kožnih torbi Bags by Kristina. Ovaj puta Kristina je na pločice od pleksiglasa koje su zaštitni znak njenih prekrasnih torbi prenijela dio bogatog opusa Krešimira Golubića. Svoj prvi trag u spreju Krešimir je ostavio davne 1992. kada je ispod Jadranskog mosta nacrtao prvi grafit, a četvrt stoljeća kasnije njegove umjetničke intervencije našle su se u modi!

Torbe koje Kristina izrađuje prodaju se diljem svijeta i zbog svoje kvalitete i prepoznatljivog dizajna postale su gotovo kultni komadi za sve poklonice mode koje traže nešto jedinstveno i originalno. Njena trajna opsesija su prizori koje nalazi u rodnoj Korčuli, no ove sezone dizajnerica se poigrala s novim bojama i oblicima stvarajući kolekciju s grafitima koja naglašava njenu inspiraciju urbanim i suvremenim.

Bags by Kristina možete pronaći u Zagrebu u Petit Design Storeu dizajnerice Ive Karačić u Tkalčićevoj 73, a od svibnja i u samom srcu grada Korčule u slikovitoj ulici Jakova Baničevića 8a.


Izvor: PR

www.bagsbykristina.com

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci