Ivona Horvat osmislila je Bride to be piknik! Bili smo s njom na prvoj lokaciji!
I

Ivonu Horvat predstavili smo u popularnoj rubrici Lice poduzetnice. Ivona je u poslovni pothvat krenula prilično nedavno, međutim želja, strast, kreativnost brzo su prepoznali i danas Ivona i tim rade punom parom! Prekrasne dekoracije za rođendane, krstitke, krizme, sve bitne dane krase društvene mreže i obiteljske foto albume, a inspirativna Riječanka ne staje s idejama.

Prvi put ideju #bridetobe pikniku spomenula nam je prije nekoliko mjeseci. U subotu je  ideja primila najljepše ruho i u Grižanama smo s Ivonom posjetili prvu lokaciju kako bi iz prve ruke vidjeli kako će to izgledati! I izgleda predivno! #BrideToBePicnic je najšarmantnija dekoracija vaše djevojačke zabave!

Muffine koji prate priču i temu potpisuje Lumos Cake by Ivona! 

Uključuje:

  • Cijeli inventar
  • Kutak dobrodošlice
  • Foto kutak
  • Personalizirane elemente

Sve se kreira po vašim željama, birate temu i broje, a Ivona Horvat sa timom vaše želje  pretvara u bajku! Usluga je bazirana na 12 osoba, naravno uz mogućnost dodavanja broja osoba.

Zar ovo nije djevojačka koju svaka buduća mlada zaslužuje?

A kako bi proslavili s vama novi projekt Event Design by Ivona  za sve rezervacije u petom mjesesu odobrava 10% popusta na cjelokupnu cijenu paketa.

“Šest mjeseci trebalo nam je od ideje do realizacije. Sada jedva čekamo realizirati sve vaše ideje i biti dijelom posebnim, toplih i prekrasnih trenutaka”, poručuje Ivona Horvat.

Za upite i cijene javite se putem  kontakt broj telefona 095 830 2562. Neka savršena djevojačka zabava bude uvod u savršeno vjenčanje! 

Fotografije potpisuje: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci