Splitska modna scena u punom je zamahu, zahvaljujući i Ivoni Glavaš koja kreira odjeću i super revije!
S

Split je ovih dana postao pravi modni centar.

Osječanka sa splitskom adresom, velika kreativka i dizajnerica Ivona Glavaš održala je drugu samostalnu reviju i predstavila novu proljetnu i ljetnu kolekciju brenda Anovi koji već devet godina oduševljava svoje vjerne ljubitelje. 

Druga samostalna modna revija dizajnerice Ivone Glavaš održala se u hotelu Ambasador 4. travnja. Na reviji je predstavljena nova proljetna i ljetna kolekcija brenda Anovi. Kolekcija je nastala pod sloganom „Passion, love, glow, growth”, a ovog puta dizajnerica Ivona Glavaš iznenadila nas je nečim za nju sasvim neočekivanim – kreacijama u bojama.

Tako su se, među petnaest novih kreacija, osim standardne bež boje, našle i lila, pink, zlatna i srebrna. Svima koji prate i vole brend Anovi poznato je da je dizajnerica Ivona veliki ljubitelj ne-boja. Međutim, ovaj put odlučila nas je iznenaditi odvažnom kolekcijom u bojama. U novoj kolekciji predstavljeni su duga i kratka odijela, duge i kratke haljine te topići.

Glamurozne i elegantne, a u isto vrijeme i jako nosive kreacije zadivile su sve sudionike revije, a reviju su posjetile i brojne poznate osobe: Domenica, Albina, Antonia Dora Pleško, Mia Dimšić, Lorena Bućan, Iris Rajčić, Ana Čop, Ana Čagalj, Andrea Šušnjara, Barbara Kurtović, Antea Valenta, Marija Perić, Ivana Ninčević Lesandrić, Barbara Matić, Jurica i Marija Pirić, Ivica i Sandra Ledenko, Josip Grabovac. Sve se odvijalo u glamuroznom okruženju hotela Ambasador.

Svaki detalj bio je pomno isplaniran, od dekoracija, skulptura i same bine, a posebnu pozornost dobile su i slatke pozivnice nastale u suradnji s domaćim brendom Bobis. Kolekciju su upotpunili Prahir nakit, Optika M naočale, Mass obuća te Lovely Bags torbe.

Za make up je odgovoran Callegari – talijanska škola mode i dizajna, a za frizuru su se pobrinuli frizerski saloni Kristina i Lucija.

Sudeći po dosad viđenom, brend Anovi očekuje svijetla budućnost i s radošću ćemo pratiti što nam ova talentirana kreativka ima za ponuditi.

Fotogaleriju pogledajte u nastavku:

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Splitski brend Anovi održao reviju, Ivona Glavaš ima razloga za zadovoljstvo!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci